Boost x You Daily Dose of Me

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. Blogger Eline Reynders (http:// www.yourddofme.be) verkende deze maand met haar vriend het mooie Boost Body & Mind centrum in Beveren. Haar verslag en foto’s vind je hier terug…

Na het verhuizen naar ons nieuwe appartement, de grote inkopen en al het papierwerk dat daarbij komt kijken, snakte ik al even naar een dosis me-time. Of meer bepaald us-time. Toen mijn vriend en ik dankzij Relaxy.be de kans kregen om bij Boost Body & Mind in Beveren-Waas te gaan relaxen, hebben we geen moment getwijfeld. Het was al meer dan een jaar geleden dat we onszelf hebben verwend met een bezoekje aan de wellness. Ik heb er in mijn agenda werkelijk naar afgeteld.

Op 26 oktober was het zover en zetten het lief en ik koers richting Hotel Beveren in Beveren-Waas. Het ontvangst in dit grote complex was super aangenaam. Mijn vriend en ik waren bijvoorbeeld compleet vergeten om slippers mee te nemen, maar deze kregen we zelfs zonder vragen aangeboden. Badjas incluis. Alvorens we de gehele wellness ruimte en alle faciliteiten ontdekten, werden mijn vriend en ik naar een aparte ruimte gebracht voor een 60min durende massage. Let the relaxing begin!

Lichaamsmassage.

Naar het massagegedeelte heb ik stiekem het meest uitgekeken. Naar mijn mening is dat dé ideale start van enkele uren compleet ontspannen. Bert en ik werden erg aangenaam ontvangen door twee masseurs. Er werd ons ook gevraagd of er extra aandacht besteed moest worden aan bepaalde zones en of we een middelmatige of harde druktechniek verkozen. Deze vragen wist ik absoluut te appreciëren en zorgde eveneens voor een persoonlijke aanpak. We hadden ieder een aparte masseur die ons een volledige lichaamsmassage toediende. Na zestig minuten puur genieten en wegdromen in de oneindigheid was het tijd om te verdwalen in wellness ruimte.

Boost Wellness ervaring.

Bij het binnentreden in de wellness ervaar je vanaf de allereerste seconde een gevoel van complete rust. Dit kwam door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met sfeervolle verlichting. Want het oog wil ook rust, nietwaar? Bert en ik hebben van alle faciliteiten gebruik gemaakt: sauna, infrarood, stoombad, voetbaden, belevingsdouche en een gezellige relax ruimte met haard. Het enige waar ik mezelf niet voor heb kunnen overtuigen, is het afkoelgedeelte aka de ijskoude emmer.

In de wellness ruimte kan je eveneens gratis water of een citroendankje nemen. Wil je liever een smoothie, een glaasje bubbels of iets anders van de uitgebreide kaart? Geen enkel probleem, je kan simpelweg bestellen vanuit de ruimte en een barman komt het je persoonlijk brengen. Top service, noemt men dat. Die avond was er slechts één koppel samen met ons aan het relaxen, wat het nog aangenamer maakte. We liepen elkaar allesbehalve in de weg – wat je soms wel eens kan hebben in een ruimte met vijf andere koppels. Enkel lof voor Hotel Beveren en zijn wellness faciliteiten dus. Wat sommige mensen als een klein minpuntje zouden kunnen ervaren, is dat er slechts twee kleedhokjes zijn. Mensen die gebruik maken van het zwembad – ook kinderen – maken gebruik van dezelfde ruimte. Not a big deal for me.

Conclusie?

Het ontvluchten van de dagelijkse drukte heeft ons beide enorm deugd gedaan. Deze wellness is trouwens voor iedereen toegankelijk. Zowel voor gasten die in het hotel overnachten als voor mensen van buitenaf, zoals wij. BOOST wellness heeft zijn naam bovendien niet gestolen. Mijn body & mind hebben wel degelijk een ongelofelijke boost gekregen. Het mocht dan weer even geleden zijn voor mij, met dit ontspannen bezoekje ben ik opnieuw tot het besef gekomen dat iedereen zich zo’n oppepper cadeau zou moeten doen. Hemels genieten. Compleet zen.

Meer informatie over Boost Body&Mind vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/publieke-sauna/beveren-waas/748-boost-body-en-mind/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Eline Reynders

Voor meer foto’s, bezoek Your Daily Dose of Me

Deel deze post:

Recente artikels