Een ontspannen bezoek aan Vé Wellness

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. In juni gingen de dames achter Mwordmag.com samen een bijzondere gelegenheid vieren in de spa van Hotel Vé in Mechelen. Hun verslag lees je hier…

We hadden in juni één en ander te vieren. Liesbet verwacht immers een nieuwe baby, en dat konden we niet zomaar laten voorbij gaan, toch? We hadden na de drukte van de laatste maanden ook echt nood aan wat ‘zen time’ dus boekten we last minute via Relaxy.be een privé sauna, waar we konden relaxen, bijpraten en vooral veel nieuwe leuke plannen maken, terwijl we af en toe in de sauna, het zwembad of het stoombad konden springen.

Aangezien het niet altijd evident is om af te spreken met elkaar met onze drukke agenda’s is Relaxy.be perfect. Het laat je toe snel en efficiënt de ideale plek te vinden voor waar je zin in hebt: een massage, een schoonheidsbehandeling of gewoon lekker niets doen in de welness. Vorige week hadden we onverwacht alledrie een avond vrij. Snel eens naar Relaxy.be surfen en een uur later was onze afspraak een feit.

We werden bij Hotel Vé Welness in Mechelen hartelijk ontvangen. Het hotel is ondergebracht in een oude visrokerij en sigarenfabriek op de Vismarkt, het gezelligste marktje van Mechelen met de leukste cafeetjes. Heel fijn en mooi te zien hoe het hotel zoveel mogelijke oude elementen bewaard heeft. Hippe en trendy interieurelementen gecombineerd met de unieke persoonlijkheid van de oude fabriekspanden zorgen voor een geweldige sfeer. We kregen een korte rondleiding in de splinternieuwe welness en hadden er meteen zin in.

We bestelden een flesje cava (geen paniek, enkel voor Katleen en Isabel- Liesbet hield het bij fris appelsap) en wat hapjes, want ja, bij goed nieuws horen bubbels… Na twee uur welness tijd voelden we ons als herboren. Dank u, Relaxy.be.

 

Meer informatie over Vé Wellness vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/mechelen/475-ve-wellness/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Isabel Delanghe

Voor meer foto’s, bezoek Mwordmag.

Deel deze post:

Recente artikels