Op ontdekking bij Nooz

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. In juli nam blogger en PR-lady Ruth Van Soom (http://www.thejourneyofruth.com) haar collega mee naar de bossen van Grobbendonk om er Nooz te gaan ontdekken. Haar verslag en foto’s vind je hier terug…

Online laten we altijd de beste kant van onszelf en ons leven zien, maar bij de realiteit komt een pak meer stress kijken. Daarom is het belangrijk om regelmatig even de pauzeknop in te drukken en te ontsnappen aan de drukte. Gewoonlijk kijk ik dan naar een film, lees ik een boek of ga ik uit met vrienden, maar toen Relaxy me contacteerde, kon ik geen nee zeggen tegen hun aanbod.

Relaxy.be is ontzettend handig wanneer je geen fan bent van uren verspillen op Google: alle beste wellnessplekken uit Vlaanderen staan handig op één platform. Na een snelle zoektocht besliste ik dat Nooz de plek was die ik wilde gaan ontdekken: een villa in het midden van het bos én de favoriete wellnessplek van Kim Clijsters – dat klinkt niet slecht, toch?

Op een regenachtige dinsdagochtend trokken mijn vriendin Justine en ik dan ook naar de Kempen. Op de planning stond een uurtje massage en een mystic water experience – iets dat niet slecht klonk, maar waarvan ik nog nooit gehoord had.

We werden gevraagd om onze telefoons ver weg te steken (wat me wonderwel gelukt is, op een paar snapchats en foto’s nemen na!) en om ons gewoon te ontspannen. Resultaat? Ik viel bijna in slaap tijdens de massage… Het deed zo’n deugd om mijn pijnlijke schouders te laten behandelen, en ik voelde me zo zen!

Toen we met onze voeten terug op de grond kwamen, toonde een vriendelijk meisje ons wat de mystieke water ervaring inhoudt… Een jacuzzi in het midden van het bos met daarnaast een ontspanningshutje waar fruitige cocktails en lekkere snacks werden geserveerd. Het enige dat ik kon denken toen ik dit allemaal zag, was “er zijn ergere plekken om je te bevinden op een dinsdag!” Het gigantische oranje bad werd gevuld met heet water, wat een heus sauna-effect creëerde. Ik ben normaal niet zo’n fan van sauna’s met hun ‘sardientjesblik’ sfeer, maar in dit bad zitten, omgeven door de natuur… Dat was iets compleet anders!

Hoewel we met veel plezier nog veel langer waren gebleven, moesten we twee uur later wel terug naar huis, want Justine en ik hadden beiden nog meetings op het programma staan. Maar de wallen onder mijn ogen waren verdwenen, Justine bloosde er zelfs van en onze spieren waren weer alive & kicking!

Meer informatie over Nooz vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/grobbendonk/57-nooz—iets-helemaal-anders-/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Ruth Van Soom 

Deel deze post:

Recente artikels