Riad Nagiba x Kelly Steenlandt

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. Blogger en fotografe Kelly Steenlandt (http:// www.kellysteenlandt..com) trok deze maand met haar vriend naar het exotische Riad Nagiba in Eeklo. Haar verslag en foto’s vind je hier terug…

In ons drukke, jachtige leven ontstaat wel eens vaker de nood om te ontspannen. Ergens in de top drie van onze (de wederhelft en ikzelf) favoriete ontspanningsmogelijkheden bevindt zich een bezoekje aan een wellness. Toen we aan het einde van ons zomerverlof de kans kregen om ons uitgebreid te laten verwennen bij Riad Nagiba in Eeklo twijfelden we dan ook geen seconde.

Bij het bekijken van de foto’s van onze namiddag in de wellness kunnen we maar aan één ding denken: bij Riad Nagiba is het letterlijk en figuurlijk eventjes wegdromen. Het prachtige interieur straalt gewoon vakantie uit. Aan de beelden is het alvast niet te zien dat we ons in het, ovewegend (toch?), grijze België bevinden.

Bij aankomst werden we alvast meer dan hartelijk ontvangen door de uitbaatster van Riad Nagiba en kregen we een uitgebreide rondleiding met een schat aan informatie. Zo is het ondertussen wel duidelijk wat mag en niet mag en in welke volgorde we alle faciliteiten best benutten. De overheerlijke verzorgingsproducten verdienen ook een dikke pluim! Tussendoor konden we zalig genieten in de kussens op het dakterras, al drinkend van een lekker glaasje thee of snoepend van het lekkers dat aangeboden werd.

Het pronkstuk bij Riad Nagiba is ongetwijfeld de prachtige jacuzzi waar we uren zouden kunnen vertoeven. Van mij krijgt deze gerust het opschrift ‘best jacuzzi ever’. Uren had ik hier kunnen genieten, maar als afsluiter stond er nog een meer dan deugddoende massage op het programma.

Hoeveel ik ook genoten heb van de verschillende wellnessfaciliteiten, dit was precies wat ik nodig had. Zelden heb ik me zo ontspannen gevoeld en dat wil al wat zeggen voor een stressbeestje zoals ikzelf. Met de herfst in het land, of daar lijkt het toch op, is dit het uitgekiende moment om even zalig weg te dromen en te genieten en bovenal die winter blues vaarwel te zeggen.

Meer informatie over Riad Nagiba vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/eeklo/595-riad-nagiba/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Kelly Steenlandt 

Voor meer foto’s, bezoek Kellysteenlandt.com

Deel deze post:

Recente artikels