Sauna Bora Bora x Why Not Monday

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. In april ging Laura van online lifestyle magazine Why Not Monday op ‘reis’ naar Bora Bora. Haar verslag lees je hier!

Zonder twijfel de beste manier om je van de winter blues af te helpen: een dagje wellness! Of maak daar maar ‘privé wellness’ van, want dat is nog beter. Of we ons dus graag eens in de watten wilden laten leggen bij bed & breakfast en spa Bora Bora? Euhm, duh!

Bij onze aankomst werden we meteen door de vriendelijke en behulpzame eigenaar van het centrum rondgeleid in de ruimte die voor twee uurtjes helemaal van ons zou zijn. Zwembad, jacuzzi, sauna, hammam en douches waren allemaal voorhanden, en zo proper en aanlokkelijk als we hadden kunnen hopen. Ook verse handdoeken en een gezellige badjas lagen op ons te wachten, dus die hoefden we niet zelf mee te brengen.

De hele ervaring was 100% rustgevend… Na enkele baantjes in het zwembad op aangename temperatuur van 36°C, gleden we de jacuzzi in met een glaasje cava in de hand. We genoten immers van een arrangement waarin een fles bubbels inbegrepen was!

Naast de gezellige ruimte die verlicht werd door romantische kaarsjes, vonden we de sauna en stoomkabine terug. Beiden werden op een erg aangename temperatuur gehouden, die het nog perfect mogelijk maakte om goed te blijven ademen. Bonuspunten voor de kleurentherapie in de stoomkabine: we konden zelf kiezen van welke kleur we extra rustig werden. Maar het leukst vonden we de zalige geur van eucalyptus die er hing, en die onze luchtwegen helemaal opende.

Lang verhaal kort: Bora Bora bood ons alles wat de nodig hadden om een zalige ervaring te beleven. Zelfs de muziek mochten we zelf kiezen, én het volume. Het zijn de details die het hem doen!

 

Meer informatie Sauna Bora Bora vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/brecht/77-sauna-bora-bora/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Laura Bonne

Voor meer foto’s, bezoek Why Not Monday

Deel deze post:

Recente artikels