Verleng de nazomer met een heerlijk bezoekje aan de sauna

Toegegeven, we hebben niet te klagen gehad deze zomer. Vooral de maanden augustus en september waren bijzonder aangenaam voor liefhebbers van temperaturen boven de 20 graden Celcius . Na regen komt zonneschijn maar helaas is meestal ook het omgekeerde waar. Na de zonneschijn van de voorbije weken nemen de temperaturen een forse duik in deze tijd van het jaar.

Gun je lichaam een zachte overgang naar de koude(re) herfst- en wintermaanden en geniet van warmte en relaxatie in jouw favoriete (privé-) sauna. Een saunabezoek is namelijk het populairst tijdens de maanden oktober en november omdat net dan de mensen snakken naar dat warme gevoel van de zomer.

Bovendien is het ook gewoon goed voor je gezondheid. Een bezoek aan de sauna is bijvoorbeeld gunstig voor hart – en bloedvaten én goed voor het afvoeren van afvalstoffen. Goed voor lichaam en geest dus!

Zin gekregen in een bezoekje aan de sauna? Aarzel dan niet langer en surf naar www.relaxy.be. Zoek er de sauna die perfect voldoet aan jouw eisen en gun jouw lichaam de nazomer die het verdient.

 

Ontdek de mooiste sauna’s bij jouw in de buurt