Nannic: met een zachte en bruine huid de herfst in, zo doe je dat!

Nannic foto producten

Bij Relaxy houden we van relaxmomentjes. Dat kan zowel in de sauna, als ook in onze eigen badkamer. Hoe zalig kan het zijn om na een lange werkdag thuis te komen en uitgebreid de tijd te nemen om jezelf te verwennen met een paar nieuwe verzorgingsproducten?

Deze maand had het Relaxy team het geluk om enkele heerlijke body care producten van het Belgische label Nannic uit te proberen.

Nannic is een skincare bedrijf uit eigen land, dat intussen in meer dan 38 landen wereldwijd verkocht wordt. De nadruk wordt bij Nannic voornamelijk gelegd op een actieve huidverjonging en langdurige huidverbetering.

Wij kregen van hen een mooi pakketje toegestuurd met een body scrub, bath milk en zelfbruinende bodylotion. En we gingen hier met veel plezier mee aan de slag. De producten werden enthousiast onderling uitgewisseld en passeerden zo de badkamers van elk van onze vrouwelijke collega’s.

Foto 4-10-17 08 39 53

Ons persoonlijk relaxmomentje startte met de Phytoactive Scrub.

De bodyscrub wordt gemaakt van onder andere natuurlijke ivoorpartikels (een palm uit de Amazonen). Hij ziet er niet alleen erg aantrekkelijk uit omdat hij licht goud kleurt met kleine fonkelend gouden stipjes, maar ruikt ook ongelooflijk lekker. Wij waanden ons meteen op vakantie.

Maar een bodyscrub moet natuurlijk ook zijn werk doen. En ook dat doet hij prima. Hij verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat je huid onmiddellijk weer zacht aanvoelt en gaat glanzen.

Tip: Wist je dat scrubben nog veel meer voordelen heeft? Het helpt tegen ingegroeide haartjes, puistjes verdwijnen, verzorgingsproducten worden beter opgenomen en je wordt sneller bruin.

Last but not least, is de body scrub van Nannic ook volkomen biologisch afbreekbaar en niet vervuilend. En dat vinden we toch ook een belangrijk pluspunt.

 

Nadien zetten we ons relax moment verder met de Hydrating Bath Milk.

Voor het eerst vind ik het écht jammer dat je geuren niet in een artikel kan overbrengen, want de bathmilk van Nannic ruikt hemels. Onmogelijk om de geur hier te omschrijven, dus kan ik je alleen maar aanraden om hem zelf eens te testen.

We waren het er bij Relaxy unaniem over eens dat je je na een kwartiertje in bad met de bath milk van Nannic werkelijk ontspannen voelt.

De ingrediënten van Nannic zijn vooral gericht op het verzachten van huidirritaties en zorgen ook voor een intense hydratatie, en dat voelden we ook.

Tip: Na het baden zachtjes met een handdoek droogdeppen, niet wrijven. Zo verleng je de positieve effecten van de bath milk.

 

En om te eindigen, mochten we ook de Supersunic Epibronze uitproberen.

Na de zelfbruinende bodylotion enkele keren te gebruiken, zagen we inderdaad een zachte bruine teint verschijnen. We spreken over een gelijkmatige, zachte bruine teint, omdat hij natuurlijk niet hetzelfde effect heeft als een zelfbruiner. En dat vinden we ook positief, want zo loop je niet het gevaar op eeuwig bruine handen van het insmeren of strepen en plekken door het niet goed uitwrijven.

Zoals Nannic het op de website omschrijft, heeft de body lotion niet de typische selftangeur en zorgt hij ook nog eens voor een heerlijk zachte huid.

Tip: Voor het beste resultaat let je best op volgende tips:

  • scrub je huid 1 à 2 keer per week
  • wacht een paar minuten voor je je weer aankleedt
  • vermijd je haargrens en wenkbrauwen
  • niet zwemmen of douchen nadat je de bodylotion hebt aangebracht
  • was je handen goed

 

En zo liep het hele vrouwelijke Relaxy team dankzij Nannic weer zacht, glanzend en tevreden rond.

Nieuwsgierig naar de andere producten van Nannic? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op Nannic.be.