Happy Towel: de travel musthave van het moment

happy towels

Met een lang weekend voor de deur sloot het Relaxy kantoor in Antwerpen enkele weken geleden de deuren. Het voltallige team ging er tussenuit voor een welverdiend lang weekend.

Lauren trok met vriendinnen naar Praag en Thibaut en Magali brachten het weekend met familie door aan onze eigenste Belgische kust. Net op tijd om dit ontspannende weekend helemaal compleet te maken, kwam de postbode langs met een pakketje uit Nederland. En hij bracht . . . voor ieder van ons een heerlijk zachte hammamdoek van Happy Towels. En deze zijn bij iedereen van pas gekomen . . . !

B1CD6973-7CDD-434E-8307-905926385580

Ieder een eigen kleurtje

Elk kozen we voor een eigen kleurtje. Een moeilijke keuze trouwens, want de Happy Towels zijn in zó veel vrolijke zomerkleuren te verkrijgen. Uiteindelijk stonden Grijsblauw, Rebels roze, Aqua blauw en Leisteen grijs bovenaan het verlanglijstje van ons team. Vol spanning openden we die middag ieder onze doos. Al bij het eerste zicht van de Happy Towels waren we er van overtuigd dat zij hun naam niet gestolen hadden. Leuk verpakt, zacht en wat een mooi uitzicht ! Het kantoor werd afgesloten en het weekend kon beginnen.

BeFunky Collage

Lauren ontdekte al meteen een eerste voordeel van deze vrolijke doeken: ze nemen weinig ruimte in je bagage in. En dat zat wel erg goed mee aangezien zij enkel met handbagage reisde. Gedurende het weekend gebruikten we onze hammamdoeken in alle mogelijke toepassingen. Lauren organiseerde een picknick aan de oever van de Moldau. Thibaut nam hem mee naar het strand en Magali gebruikte hem voor een sessie yoga in de tuin.

Image uploaded from iOS

Vrolijk, zacht en ook nog eens duurzaam en eerlijk

Ze komen in kleuren naar ieders smaak, zien er fantastisch leuk uit en nemen weinig ruimte in bagage. Alsof dat nog niet genoeg is, leerden we dat ze ook nog eens duurzaam zijn en uit fair trade voortkomen.

Zij worden allen gemaakt van biologisch katoen, eventueel gecombineerd met bamboegaren. Als je weet dat maar welgeteld 1 procent van alle geproduceerd katoen fair trade is, dan is het fantastisch om te weten dat Happy Towels tot deze 1 procent behoort.

Daarnaast worden de doeken gemaakt door wever Metin in Turkije waar Happy Towels een heel persoonlijk band mee heeft. De doeken worden rechtstreeks, zonder tussenhandelaar aan Happy Towels verzonden. Met het geld dat uitgespaard wordt om geen tussenhandelaars te gebruiken, steunt Happy Towels een goed doel. Voor elke doek die verkocht wordt, gaat 2€ naar studiebeurzen voor arme meisje in West Turkije.

2

Wat kan je van een hammandoek nog meer willen . . . ?

Maakte dit artikel je nieuwsgierig ? Ga dan zeker eens kijken op de website van Happy Towels.