Jan Van Eldere trakteerde zijn mama op een verwenarrangement bij Sauna Atlantis

jan

Ter gelegenheid van de Relaxy VerwenWeken stuurden we enkele geweldige bloggers op pad om de Verwen Arrangementen van onze partners uit te proberen. Ditmaal ging Jan van Eldere met zijn mama voor een vroeg moederdag cadeaubon op bezoek bij privé sauna Atlantis. In zijn leuk ervaringsverslag laat hij jullie meegenieten van zijn ervaring.

Af en toe je mama in de bloemetjes zetten is een absolute must en dat moet je niet steeds al te letterlijk nemen met een nieuw boeket. Enkele uurtjes relaxen in een privé sauna is net een tikkeltje luxueuzer.

Wij gingen op pad in eigen dorp, Boechout. Lekker handig en vlakbij! Opweg naar ‘Atlantis’ waren we reeds aan het wegdromen bij een tropisch intiem water paradijs. Wat voor moois er allemaal niet kan voortkomen uit een gezonken stad!

Het top moment voor zowel mij als mijn mama van de hele dag is een lekker, uitgebreid ontbijtje. Een glaasje cava en een lekkere koffiekoek laten mijn hart altijd sneller slaan. Wel, bij privé sauna Atlantis heb je een super arrangement ‘Atlantis Breakfast’. Hier kan je kiezen of je geniet van je ontbijt voor, tijdens of na je sauna beleving. Wij kozen om eerst een beetje te relaxen en te genieten van een selectie heerlijke verse producten, een kopje koffie en een glaasje fruitsap. Helemaal opgeladen en met een goed gevuld buikje konden we beginnen aan onze wellness beleving.

6

Privé sauna Atlantis is recent van eigenaar veranderd en onderging een immense makeover. Je herkent haast niets meer van zowel de buiten als de binnenkant! Onze unit had werkelijk alles in huis om je een ontspannend verblijf te bieden. Een groot binnenzwembad, infrarood, een sauna, stoomkabine en jacuzzi.

Het interieur is super gezellig en intiem. Je waant je in een tropische, luxueuze omgeving waar je meteen helemaal zen wordt. De muren zijn zwart, wat de cozy sfeer enkel en alleen nog maar versterken.

Heb je nood aan wat me-time of wil je onstappen aan de dagelijkse sleur? Ik, als een fervente wellness en sauna ganger, kan je garanderen dat je nergens beter tot rust kan komen in een jacuzzi vergezeld van een glaasje cava.

7

Ontdek meer over Sauna Atlantis