Lifestylespot op bezoek bij Sauna Zensation voor een zalig Exotica arrangement

Elke maand stuurt Relaxy.be een blogster er op uit om één van de wellnesscentra, spa’s of sauna’s uit ons assortiment uit te proberen. Deze maand ging Pauline van Lifestylespot op bezoek bij Sauna Zensation voor een heerlijk ‘Exotica Zensation’ arrangement. Lees hieronder haar volledige verslag.

Mailtjes waarin gevraagd wordt of je eens een sauna wil gaan uittesten, zie ik maar al te graag voorbij komen. Ik mocht voor Relaxy.be naar de privésauna Zensation in Heist-op-den-Berg. Als niet heel vertrouwde saunabezoeker gingen mijn verwachtingen alle kanten op. Laat ik zeggen, ik kwam er zo ontspannen buiten, dat ik dit gerust elke maand zou kunnen doen!

Zensation is een pareltje. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je de ontspanning komen. Nog voor we naar de privéruimte begeleid werden, mochten we een geurtje uitkiezen voor de opgietsauna, hoe leuk is dat?! En het moest nog maar beginnen …

Eens in de privéruimte zelf, heb ik echt mijn ogen uitgekeken. Het was zo gezellig, zo romantisch en vooral zóóó’n luxe! Alles was aanwezig om er een prefecte 3 uur van te maken. Bij Zensation kan je kiezen tussen een aantal verschillende arrangementen, wij kregen als verrassing het ‘Exotica Zensation’ arrangement inclusief een hotstone massage van 30 minuten, een grote schotel vers fruit en een heerlijke cocktail aangeboden.

1

Goed, even terug naar de sauna, ik loop voor op de feiten. Gezien het onze eerste keer was, kregen we een uitgebreide rondleiding door de ruimte. In elke privésauna bij Zensation is er een aparte kleedkamer genoeg opbergruimte, een relax-ruimte met mini-bar en doorgeefluikje (Hello cocktails), een hammam, een opgietsauna, een gigantische douche met zo’n 3 miljoen standen, een infrarood hoekje, een enorm binnenzwembad, een heerlijke jacuzzi en een tafel om nog even te relaxen en te genieten van al dat heerlijke fruit.

2

Omdat er in het Exotica arrangement een massage inbegrepen zat, stonden de massage tafels al netjes klaar in onze ruimte. De dames kondigden zichzelf netjes aan via de intercom en het enige wat wij nog moesten doen, was liggen en genieten, dat kan ik wel!

Na de massage stond het fruit en de cocktails klaar in het doorgeefluikje en konden wij nog een aantal uren genieten van alles wat die prachtige ruimte te bieden had. Het was echt een heerlijke avond waar ik met volle teugen van heb genoten! Bedankt voor deze zalige en ontspannen avond Zensation & Relaxy! Wij doen dit vaker!

Groetjes, Pauline

Willen jullie ook graag een keer gaan genieten bij Sauna Zensation? Hou dan zeker volgende week de Facebookpagina van Relaxy in de gaten, want Sauna Zensation geeft een saunabezoek voor twee personen weg! https://www.facebook.com/Relaxy.be/.

 

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/heist-op-den-berg/2-sauna-zensation/” target=”_blank” color=”green” width=”300px” icon=””]Ontdek meer over Sauna Zensation[/button]

 

Deel deze post:

Recente artikels