Relaxy trakteert! Leg jezelf eens goed in de watten

Eindelijk is de lente in het land! Desondanks bevinden vele zich waarschijnlijk nog een beetje in wintermodus. Na die koude maanden is je lichaam moe en kan het wel wat warmte en ontspanning gebruiken.  Waarom zou je wachten tot je een bezoek aan de wellness cadeau krijgt? Leg jezelf eens goed in de watten.

Geef je lichaam de boost die het zo hard nodig heeft. Relaxy wil jullie daar graag bij helpen en organiseert binnenkort dan ook de allereerste editie van de RELAXY VERWENWEKEN.

Van 21 april tot en met 14 mei kunnen jullie op Relaxy een uniek assortiment aan fantastische arrangementen en kortingen ontdekken. De uitzonderlijke arrangementen van onze deelnemende partners kunnen enkel tijdens de VERWENWEKEN aangekocht worden. Twijfel dus niet te lang en trakteer jezelf binnenkort op de nodige me-time.

Uiteraard kan dit ook het uitgelezen moment zijn om jouw vriend, vriendin, mama (Moederdag) of andere geliefde eens extra in de bloemetjes te zetten. De arrangementen worden aangekocht in de vorm van een gepersonaliseerde cadeaubon, waardoor hij ook mooi als geschenk kan worden afgegeven.

BeFunky Collage

Wil je graag op de hoogte blijven van de RELAXY VERWENWEKEN? Word dan onze vriend op Facebook, volg ons op Instagram en neem ook zeker een kijkje op onze website, want daar kan je alle Verwen arrangementen terugvinden!

 

[button href=”https://www.relaxy.be/verwenweken/” target=”_blank” color=”green” width=”300px” icon=””]Ontdek hier alle Verwen arrangementen[/button]

 

Deel deze post:

Recente artikels