Relaxy Zomer Tip – Het ontspannende zomerarrangement met massages van Thermen Katara voor maar €74

Zwembad

Juli is geëindigd met een typisch Belgisch zomerweertje – meestal miezerig en vooral totaal onvoorspelbaar . . .  Kunnen we die BBQ nu laten doorgaan of niet ? Kan ik vandaag een kleedje aantrekken of niet ?

Maar, of het nu stralend warm weer is of een grijze hemel met af en toe een bui, één uitstapje valt nooit in het water . . . Een dagje wellness.

Kom daarom deze zomer zeker eens genieten van een fantastisch arrangement bij Thermen Katara.

Thermen Katara bied je voor maar liefst 10.000 m² aan saunaplezier en ontspanning. Maak een ontdekkingstocht doorheen de wereld van sauna en wellness: het Romeins voetbad, de Arabische- en panoramasauna’s, Turks stoombad, Finse opgietsauna, de Japanse en Infraroodsauna’s.

In één van de grootste sauna tuinen van het land vind je voldoende ligstoelen aan en rond het verwarmde zwembad. Bij minder mooi weer is het dan weer zalig vertoeven in de pas vernieuwde relaxruimte.

japans

Waaruit bestaat het zomerarrangement van Thermen Katara?

  • Een hele dag toegang tot de sauna en gebruik van de thermen
  • Een rozemarijn gelaatsmassage
  • Een verfrissende icemassage van de benen

Dit alles voor slechts € 74 per persoon. De behandelingen duren 50 minuten, reserveren is aanbevolen.

Reserveren kan rechtstreeks via de website van Thermen Katara.

En Thermen Katara doet zelfs nog meer voor ons zomerse saunagangers. Gedurende de hele zomer betaal je slechts € 42,90 voor een saunatoegang voor twee personen. Kom je alleen dan betaal je € 22,90 voor de saunatoegang.

Download en print je voordeel bon op de website van Thermen Katara.