A Vibrant Life: 8 tips – Deel 2

Vorige week deelden we met jullie de nieuwste trend: A Vibrant Life! Maar hoe doe je dat nu concreet, levendig leven?

We verzamelden voor jullie de 8 beste tips!

  1. TIME TO MOVE. Het klinkt misschien heel cliché, maar maak tijd om te bewegen. Dat hoeft niet veel te zijn, bijvoorbeeld 10 minuutjes yoga per dag kan al een enorm verschil maken. Of even te voet naar de winkel in plaats van met de auto.
  2. RELAX, RELAX! En maak er bewust tijd voor. Want levendig leven kan je alleen doen als je lichaam en geest uitgerust zijn.
  3. SIMPLIFY. Heb je mensen in je omgeving die je niet goed doen voelen? Laat ze gaan. Is je huis een rommeltje door al die spullen? Selecteer wat je nodig hebt en geef de rest weg. Geven al je activiteiten na het werk je juist stress? Kies wat je het leukste vindt en stop met de rest. Zwoeg je elke avond om een ingewikkeld gerecht op tafel te toveren? Zoek simpele gerechtjes op die waarschijnlijk even lekker zijn. Met andere woorden: denk grondig na over wat je met je tijd en ruimte wil doen en waar jij gelukkig van wordt.
  4. LOVE LOVE. Hou van de liefde. Geniet van de mensen in je omgeving die je graag ziet. Probeer hen vaker te zien of te horen. Bedenk regelmatig hoe dankbaar je bent dat zij in je leven zijn!
  5. SHARING IS CARING. Deel je geluk met anderen. Heb je saunatickets gewonnen? Deel ze met wie je liefhebt. Heb je een leuk tijdschrift ontdekt? Laat het weten aan je vrienden. Heb je teveel soep gemaakt? Neem de overschot mee voor de lunch met collega’s. Delen is leuk en hoeft je niet veel tijd of geld te kosten. Je omgeving zal dan trouwens ook meer geneigd zijn om ook met jou te delen.
  6. HATERS GONNA HATE. Mensen die anderen niets kunnen gunnen en roddelen als favoriete hobby hebben… vermijd hen! Negatieve energie, daar heb je niets aan.
  7. POSITIVE THINKING. Je hoort het misschien we vaker tegenwoordig: je bent je gedachten niet. Maar je gedachten en mindset beïnvloeden je gevoelens wel. En je gedachten en mindset kan je veranderen, mits enige oefening.
  8. DO WHAT YOU LOVE. Schrijf voor jezelf eens op wat je echt leuk vindt. En doe dat vaker! Dat kunnen simpele dingen zijn zoals lezen, naar de sauna gaan of mooie bloemen in huis halen. Maar ook belangrijkere dingen zoals je job, je woonplaats of je hobby’s.
    Zijn er dingen bij die je echt niet leuk vindt? Probeer dan een manier te vinden om die dingen te elimineren uit je leven. Bijvoorbeeld: je vindt het echt verschrikkelijk om naar de winkel te gaan voor boodschappen? Probeer dan eens om je boodschappen online te bestellen en ze te laten leveren!

Heb jij nog tips voor A Vibrant Life? Stuur ze ons toe op info@relaxy.be!

Deel deze post:

Recente artikels