Dit zijn de beste wellness hotels van 2018!

hotelspecials

Wil jij tijdens een wellness weekend het beste van het beste? HotelSpecials heeft ook dit jaar weer de HotelAwards uitgereikt aan de beste wellness hotels. Een gezellig vriendinnenweekend eropuit of romantisch samen met je partner? Het kan bij deze wellness hotels!

Winnaar award beste wellness hotel van België is geworden…

Radisson BLU Balmoral Hotel ligt midden in de Ardennen in de plaats Spa, op 5 minuten rijden van het stadscentrum.  De plaats Spa is ook wel bekend vanwege zijn thermale bronnen. Hier geniet je van de natuurrijke omgeving en maak je mooie wandelingen door de bossen van de Ardennen! Het hotel heeft vele wellnessfaciliteiten in het Balmoral Wellness Center, waar je ultiem kunt ontspannen. Zo kun je relaxen in het binnenzwembad, de sauna en een Turks stoombad. Niet alleen heeft dit hotel dit jaar een award gekregen voor “beste wellness hotel”, maar ook een publieksprijs voor “beste hoteldiner van België”. Reden genoeg om hier dus naartoe te gaan. Extra leuk: als hotelgast kun je gratis gebruikmaken van de wellness.

De winnaar van de award beste wellness hotel van Nederland is geworden…

Boutique Hotel Texel ligt op het waddeneiland Texel in Nederland. Het hotel ligt aan de rand van het natuurreservaat, waar je perfect tot rust kunt komen en geniet van de prachtige natuur. Boutique Hotel Texel heeft een Spa Woolness op authentieke Texelse wijze. De wellness heeft vele faciliteiten waar je ultiem kunt genieten en tot rust kunt komen. Geniet van de Finse geursauna, zeedamp-stoombad, high spa, wolbad, haarspa, schoonheidssalon en visagie, massage, zwembad en jacuzzi. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten. Niet alleen heeft dit hotel een award gekregen voor “beste wellness hotel”, maar ook de publiekprijs voor “beste hotel van Texel” en is verkozen uit meer dan 45 hotels, tot “mooiste hotel op de Wadden”. Met een klantbeoordeling van maar liefst een 9,1 weet je dat je goed zit als je hierheen gaat!