‘Be healthy, be happy, be you’: herbronnen in luxe doe je bij Wellness Orchidee

orchidee

‘Be healthy, be happy, be you’. Dat klinkt zalig, en is niet toevallig het motto van Wellness Orchidee. Deze superdeluxe wellness is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Een verborgen parel waar relaxen op de eerste plaats komt, en waar dat op een gelukkige en gezonde manier kan gebeuren. Met een glaasje in de hand en hapjes in handbereik, uiteraard. We nemen je graag mee naar één van de mooiste wellnesscentra van Limburg!

Droom van een wellness

Uitbaters Eva en Roger droomden al jaren van een eigen wellnesscomplex en in 2017 werd die droom werkelijkheid. Eén jaar later maken ze er nog steeds hun missie van om hun wellness tot een hoger niveau te tillen. Met hart en ziel werken Eva en Roger elke dag om hun klanten een heerlijke tijd te bezorgen. En dat merk je meteen: alle details kloppen hier.

Niet voor niets heeft Wellness Orchidee een groot aantal vaste bezoekers. Eva gelooft dat dit komt door de garantie op gastvrijheid, de verschillende faciliteiten, heerlijke hapjes en drankjes en perfecte hygiëne. Op Relaxy krijgen ze dan ook gemiddeld 10/10 van hun bezoekers!

orchidee

Heerlijke geuren, helend zout en luxueus kristal

De complimentjes van gelukkige klanten geven Eva nog meer energie en een boost om de wellness steeds te blijven verbeteren. Zo staat Wellness Orchidee bekend om de heerlijke geuren en probeert Eva steeds nieuwe aroma’s en verschillende combinaties uit. Om de twee maanden trekken ze zelfs naar Polen om nieuwe accessoires uit te zoeken.

Omdat de nadruk voor de uitbaters van deze unieke wellness op ‘health’ ligt, voegden ze een zoutgrot toe aan hun lijst van faciliteiten. Een tijdje relaxen in deze nieuwe hippe faciliteit doet wonderen voor de luchtwegen en de huid.

Oh, en niet te vergeten. Drankjes komen hier in echte kristallen glazen. Het woord ‘luxe’ is niet uit de lucht gegrepen: echt alles is hier tot in de puntjes verzorgd.

orchidee

Genieten, eten en dan echt uitslapen

Maak je dagje compleet en blijf gewoon slapen. Het hele complex is dan van jou van 21u tot 10u30 de volgende dag. ’S Morgens staat er voor jullie een uitgebreid ontbijt klaar.

orchidee

Een streling voor het oog

Een complete wellnessbeleving, daarvoor ben je bij Wellness Orchidee Exclusive dus aan het juiste adres. De wellness is niet enkel werkelijk een streling voor het oog, er is ook een enorm aanbod aan faciliteiten. Een infraroodcabine, Turks stoombad, Finse sauna en zelfs de originele zoutgrot: name it, they got it. Afsluiten doe je met de verschillende lichaams- en haarproducten die Eva met zorg heeft uitgekozen.

orchidee

Kortom: genieten!

Boek jouw relaxmoment bij Orchidee Exclusive Wellness!