Relaxy gaat ecologisch en maakt eigen Dopper

dopper

Toen onze collega, Anna, enkele weken geleden met haar eigen Dopper op kantoor kwam en ons het verhaal achter dit fantastische Nederlandse merk vertelde, was het hele Relaxy team meteen verkocht.

We wilden al langer onze samenwerking met ecologisch en maatschappelijk verantwoorde merken uitbreiden en vonden hiervoor in Dopper de perfecte match.

 

Voor zij die Dopper nog niet kennen, hier alvast een klein woordje uitleg.

Als het aan Dopper ligt, leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar actief het gebruik van single-use plastic afval verminderd wordt en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater.

Om deze missie te verwezenlijken zet Dopper in op drie pijlers. Enerzijds maken zij mensen bewust van de impact van single-use plastic en proberen zij mensen te inspireren om verandering in gang te zetten.

Anderzijds bieden zij trendy, duurzame design flessen voor drinkwater aan. En tenslotte proberen zij de toegang tot veilig drinkwater te vergroten met projecten in verschillende landen zoals Nepal.

Waarom waren we vanuit Relaxy zo geïnteresseerd in de Dopper?

Omdat we op onze blog en in onze artikels zo vaak de nadruk leggen op het belang van hydratatie in de sauna en het belang van ‘water drinken’.

Met onze hippe Relaxy Dopper in de hand zorgen we ervoor dat je heel de dag gehydrateerd blijft, zonder ook maar één plastic fles te hoeven weggooien. En daarmee sparen we samen onze oceanen, die intussen al boordevol overbodig plastic zitten.

Om ons engagement te tonen, werd Relaxy (met onze vennootschap One Touch) zelfs lid van het project P.E.T. Free World waarbij we een pledge ondertekenden en daarmee onze inzet en toewijding aan een plasticvrije wereld duidelijk maken.

Op het kantoor van Relaxy worden dus sinds enkele weken geen petflessen meer gebruikt, maar drinken we allemaal kraantjeswater uit onze eigen Dopper.

Zoals wij het hier ook graag zeggen: Less plastic, more fun!

Je zal onze Relaxy Dopper binnenkort in verschillende van onze campagnes zien verschijnen en je zal ook elke maand kans maken om jouw eigen Dopper te winnen. Hou dus onze sociale media goed in het oog!

#myrelaxymoment