Kan een sauna je leven veranderen?

gervi

Het antwoord is eenvoudig: ja. Een sauna kan je leven veranderen. Ook voor mensen die hun leven niet eens willen veranderen, zal een sauna een zalige meerwaarde in hun leven blijken. Waarom? Omdat een sauna alleen voordelen heeft. En die voordelen kan je best elke dag toepassen, door er eentje in huis te halen bijvoorbeeld. Ontdek er alles over in dit artikel.

De voordelen van een spa

Ben je een saunafan pur sang, heb je het eeuwenoude ritueel al uitgeprobeerd of misschien ben je nog een leek? Het is het moment om meer te leren over de voordelen van ons favoriete en (hart)verwarmende saunaritueel. En dan ook gelijk eens uit te proberen.

In onze sauna infographic zetten we voor jou alle voordelen op een rijtje. Download de infographic hier, print ‘m af of hang ‘m aan je koelkast. Of geef de infographic aan je saunabuddy (‘wij moeten vaker de sauna in, hint hint!’).

gervi

Bron: Gervi

Zorg voor zelf-zorg

Goed, het klinkt misschien cliché, maar je lichaam is echt je tempel. En dat lichaam, daar moet je dus zorg voor dragen. Want in een gezond lichaam huist een gezonde geest, en een gezonde geest is een gelukkige! Zoals je in de downloadable infographic kan lezen, zijn sauna en wellness de ideale manier om dat te bereiken. Dat goede humeur, dat ontspannen gevoel en die hernieuwde energie: de positieve effecten die je ervaart na sauna en wellness, zetten zichzelf door in je leven. Jawel: een sauna kan je leven veranderen.

De boodschap is vast wel al duidelijk… een dagelijkse date met je lichaam is een luxe die je verdient.

gervi (1)

Bron: Gervi

Een dagelijkse date met je lichaam

Elke dag een moment creëren om zorg te dragen voor jezelf: zowel je lichaam als je geest zullen je dankbaar zijn. Maak er een moment van waarop je 100% jezelf kan zijn en je kan ontspannen. En met ontspannen bedoelen we: pure rust.

Dus, wat houdt je nog tegen om elke dag dat wellnessmoment in te plannen? Je denkt vast net zoals wij: tijd. Het is niet gemakkelijk om in die drukke agenda een dagelijks wellnessmoment te vinden.

Daarom kan je die ultieme wellnesservaring nu gewoon in huis halen. We vonden in Wellnesswinkel Gervi een fantastisch aanbod aan spafaciliteiten. Lijkt het je wat om elke dag even in je eigen sauna, stoombad, infraroodcabine of jacuzzi te genieten? Neem dan zeker een kijkje op hun website of bezoek één van hun gezellige showrooms!

Ontdek alles over Gervi