Vakanties vibes vind je bij Sauna Zensation

Een ontspannende zomer, daar zijn wij wel voor te vinden! Voor rust, sun & fun ben je bij Sauna Zensation aan het goede adres. Deze prachtige sauna heeft niet alleen alle saunafaciliteiten die je je kan wensen, ze hebben ook heerlijke tuinen waarin jij je zomer kan doorbrengen. Neem een frisse duik in het buitenzwembad en waan je op vakantie in de hippe lounge-tuinmeubels!

zensation

Heerlijk vertoeven

Zensation heeft zijn naam niet gestolen: bij deze sauna ervaar je elke keer opnieuw een sensationele zen-ervaring.

We hebben de keuze uit 3 sauna-units, waar sfeer en comfort centraal staan. Elke sauna is namelijk volledig voorzien van de heerlijkste wellnessfaciliteiten. Denk aan een eigen zwembad, jacuzzi, Turks stoombad, infraroodhoek en Finse sauna. Relaxen doe je in de loungehoek, met een gezellige openhaard en goed gevulde minibar. Oh, en ooit al eens een ‘herbelevingsdouche’ genomen? Onder deze douche ervaren we door de verschillende water- en lichtstralen een vernieuwende waterbeleving – eentje die je zo snel mogelijk eens moet gaan uitproberen.

‘In de sauna gaan is enorm goed voor je huid. Door het zweten worden alle afvalstoffen uit ons lichaam verwijderd’, zegt de uitbater. Een saunarondje heeft een zuiverende werking en geeft je lichaam de kans om te ontgiften en reinigen. Eens per week gaan nemen de uitbaters van Sauna Zensation zelf hun saunacomplex in om te ontstressen en ontspannen. Af en toe gaan ze ook wel eens genieten bij een collega.

sauna zensation

Hier moet je zijn voor een totaalpakket aan genot

Een verjaardag vieren? Een vers ontbijtje met het gezin? Een uniek arrangement met je partner? Toasten op je huwelijksverjaardag met champagne? Of gewoon echt eens een middagje chillen?

Voor elke gelegenheid kan je terecht bij Sauna Zensation voor een totaalpakket aan genot. De verschillende privésauna’s zijn ook allemaal ingericht in een volledig eigen stijl. Terugkerende klanten kunnen dus steeds van dezelfde luxe genieten, maar dan eens in een andere setting. Een streling voor het oog, maar ook onze smaakpapillen worden verwend in deze wellness. Een menukaart om U tegen te zeggen ligt voor ons klaar: fingerfood, lekker snacks, een coupe chamapgne, een fruitige cocktail en uiteraard enkele frisse zomersuggesties – ze hebben het hier allemaal!

sauna zensation 2

Zalig zomeren bij Zensation

Elke zomer zet Zensation zijn klanten in de bloemetjes én in het zonnetje met verschillende originele arrangementen. Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

  • ‘Hello Goodmorning!’: het ideale arrangement voor vroege vogels, die 3 uur lang kunnen komen relaxen met een vers ontbijtje.
  • ‘Out with Friends’: ga met een groepje vrienden (2 tot 6 personen) relaxen in de privésauna. Inclusief een portie nacho’s én een cocktail naar keuze. Dat klinkt als muziek in onze oren.
  • ‘Quality time for lovers’: tijd voor twee in één van de privé sauna’s, met een heerlijke schotel fingerfood, chips en een gin tonic naar keuze!

Ook voor een lichaamsmassage- of pakking ben je bij Zensation aan het juiste adres. Enkel het beste is hier goed genoeg: voor alle gelaats-, voet- en handverzorgingen gebruiken ze hier de exclusieve producten van Germaine de Capuccini. Eline stelde speciaal voor deze zomer enkele verfrissende arrangementen samen:

  • ‘Zomerse kop-tot-teen-massage’: een arrangement voor de echte genieters: een korte lichaamsmassage afgewerkt met warme en koude hot-stones, terwijl het gelaat verfrist wordt met bergkristallen.
  • Mediterranean treatment’: een volledig lichaamspakking op basis van aloë vera, die de huid hydrateert en voedt. Daarbovenop krijg je een korte gelaatsverzorging!

sauna zensation

We durven ervoor wedden dat jij ook zin hebt gekregen in zo’n zalig momentje. Boek jouw zomerarrangementje nog snel bij Sauna Zensation!

Ontdek Zensation