Waarom wij beoordelingen bij Relaxy zo belangrijk vinden

beoordelingen

Ben jij naar de sauna geweest, lang geleden of net gisteren? Of heb jij binnenkort een wellness moment geboekt? Dan kan je nadien bij ons jouw beoordeling achterlaten.

Want voor ons komt jouw mening op de eerste plaats! Het maakt niet uit of je een 100% fantastische ervaring hebt gehad of juist een puntje van kritiek hebt. Wij geloven dat jouw eerlijke mening andere bezoekers helpt om de juiste keuze te maken.

Daarom worden alle reviews door onze redactie gekeurd.

Hoe ziet een goede beoordeling er voor ons nu uit?

  • Het gaat om jouw eigen mening, niet die van een ander.
  • Je review is geschreven in begrijpelijke taal, met verzorgd taalgebruik.
  • Je onderbouwt je beoordeling met je mening én met feiten.
  • En je voorziet ze van plus- en minpunten.

Een recensie kan heel kort of net heel uitgebreid zijn, dat maakt ons niet zo veel uit. Zo lang hij maar vertelt over jouw ervaring in de wellness en leerrijke informatie met onze andere bezoekers deelt.

Elke maand kiezen wij de leukste review die op Relaxy werd gepost en wordt deze beoordelaar geprezen met de enige echte Relaxy Dopper.

Om je hier alvast een mooi voorbeeldje van te geven, kozen we in juni twee winnaars.

Valentina schreef over haar ervaring in Orchidee Exclusive Wellness (Limburg)

“Ik zou deze wellness een 10plus willen geven als het kon. We hebben deze wellness al verschillende keren bezocht en zijn telkens weer verrast door de aandacht die besteed wordt aan de details, de hygiëne en de zorg die besteed wordt aan het eten. Wij nemen telkens 5 uur of een overnachting erbij en dan nog is het jammer dat de tijd om is. De uitbaters zijn super lieve mensen die alles eraan doen om het je naar de zin te maken, voor ons wordt dit ons vaste relaxadresje, hebben er in het verleden al verschillende bezocht, maar geen enkele kan tippen aan deze zaak die charme en klasse uitstraalt.”

Isabelle schreef een kortere, maar veelzeggende review over Benesso (West-Vlaanderen)

“Een heel leuke ervaring. De Kids vonden het super. Er lagen zelfs ballen klaar. Jullie hadden al gescoord binnen de minuut. Wij komen zeker terug!”

Wil jij ook graag een beoordeling achterlaten en kans maken op de enige echte Relaxy Doppper? Houd dan na je wellness bezoek je mailbox goed in de gaten of stuur ons een berichtje.