Zomeren in de publieke sauna

zomeren

De zomer is in het land. Hoewel we al even hebben kunnen genieten van zalige temperaturen de afgelopen maanden, is het nu pas officieel zomer. Het liefst trekken we dan allemaal naar het strand of naar een zwembad in de buurt, maar wat veel mensen vergeten is dat je de zomer ook perfect kan vieren in de publieke wellness.

Ga een dagje op vakantie in eigen land en kom helemaal tot rust in de publieke sauna.

Waarom is een publieke sauna zo leuk in de zomer?

Naast sauna’s en hammams hebben alle publieke wellnessen op Relaxy een geweldig buitenzwembad. Hier kan je dus perfect de dag beginnen om verkoeling te zoeken. Na een frisse duik, kan je jezelf heerlijk op een ligstoel placeren. Één woord: Zalig!

Na wat afkoeling kan je ook goed gaan eten in het restaurant van de sauna. Vaak bieden ze gerechten van over heel de wereld aan, zo waan je je echt in een ander land. Kies eens een gerecht dat je nog nooit hebt geprobeerd. Lekker en avontuurlijk.

Dan is het nu tijd om even tot rust te komen en je eten te laten zakken. Dit kan je perfect doen in de relaxruimtes. Neem een leuk boek mee of praat wat bij met je vriend(in) of partner. Of je kan natuurlijk ook altijd een heerlijk dutje doen. We won’t judge!

Als het buiten stilletjes aan begint af te koelen, kan je jezelf terug gaan opwarmen in de sauna of hammam. Pik nog snel een opgietsessie mee, het is echt een aanrader! Zo kan je met een ultiem gevoel van ontspanning weer naar huis trekken, om daarna als een roosje in slaap te vallen.

Geloof ons, een dagje wellness in de zomer: het is echt een must!

Ontdek de mooiste publieke sauna’s bij jou in de buurt