Hotspot tip voor jou en je bestie – Zen Time Tremelo

Elke maand stuurt Relaxy een blogster op pad om een bezoekje te brengen aan één van onze partners. Dit keer ging Yentl van JustYentl op bezoek bij Zen Time Tremelo. Ze ging er samen met haar beste vriendin genieten van een ontspannende avond. Lees hier alles over haar ervaring in dit gloednieuwe wellnesscomplex. 

Tijd maken voor mijn beste vriendinnen vind ik super belangrijk. Het was al een tijdje geleden dat ik een van mijn besties Sarah had gezien, dus het was dringend tijd voor een nieuwe date. En waar kan je beter bijpraten met vriendinnen dan in de wellness? Zo gezegd, zo gedaan. Dus ging ik samen met mijn bestie Naar Zen Time Tremelo. Via Relaxy kwamen we hier terecht. We mochten er genieten van twee uur wellness, aangevuld met heerlijke tapas en een glaasje bubbels. Meer hadden we niet nodig om er een perfecte avond van te maken.

Er valt vanalles te beleven bij Zen Time Tremelo. Hieronder vind je een overzicht van alles waar je in dit wellness complex van kan genieten.

Wat kan je allemaal verwachten bij Zen Time Tremelo?

  • Belevingsdouche met 4 verschillende waterstralen.
  • Verwarmd zwembad (32°C) en Jaccuzi (38°C)
  • Finse Sauna
  • Turks stoombad.
  • Gezellige salon-lounge.

IMG_0098

  • Verwarmd openluchtzwembad: Het zwembad had trouwens een mooie 32 graden en zorgde meteen voor de perfecte relaxatie. Het is buiten ijzig koud en de nodige opwarming kon ik zeker wel gebruiken.
  • Jacuzzi 38°: helemaal achteraan kan je genieten met een glaasje bubbels van de jacuzzi die voor mij een massagetafel op zich was. Héérlijk!
  • Finse sauna: ondertussen heb ik al genoeg verteld in alle blogs door de jaren heen dat de sauna mijn favorietje is.
  • Belevingsdouches: Natuurlijk een topper nadat je uit de sauna of hammam komt. Damn, ik wou écht niet meer onder die heerlijke douche uit.
  • Turks stoombad om helemaal ‘zen’ te worden: Sarah’s ultieme favoriet – zonder twijfel. Lekker ook voor de luchtwegen.
  • Relaxruimte die de perfecte lounge vibes kan weergeven: Genieten van een hapje en een drankje, met een zelfbedieningsbar én kleine menukaart.
  • Wist je dat de uitbaters iets verderop ook een tapasbar hebben? Je kan dus geloven dat de hapjes bijzonder goed waren.

 

Zen Tremelo zorgde voor de ideale uitvalsbasis om samen met Sarah weer te kunnen bijpraten. Ik kreeg de laatste weken heel vaak de vraag om meer te bloggen over hotspots die ik voor de volle 100% leuk wist te ervaren. Maar eerlijk: perfectie bestaat niet. Ik kan je écht gewoon met m’n hand op het hart vertellen dat ik het heerlijk vond bij Zen Tremelo. Mijn plaatje klopte, want eventjes had ik tijd voor één van mijn beste vriendinnen en vergat ik een beetje de afgelopen weken die best wel stressy waren.

 

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/tremelo/751-zen-time-tremelo/” target=”_blank” color=”green” width=”300px” icon=””]Ontdek alles over Zen Time Tremelo[/button]

 

Deel deze post:

Recente artikels