Een nieuw paradijs voor sauna liefhebbers: Ontdek B&B Maison Idyllique

Blog - Een nieuw paradijs voor sauna liefhebbers: Ontdek B&B Maison Idyllique

We hebben fantastisch nieuws voor alle trouwe sauna liefhebbers van Wellness Orchidee in Dilsen-Stokkem. De voormalige uitbaters, Eva en Roger, hebben een nieuw avontuur gestart: een charmante Bed & Breakfast in Bree, nog steeds in het hart van Limburg. Deze B&B biedt drie luxe kamers en een buiten wellness, perfect voor een ontspannend verblijf.

Twee jaar geleden, bij de overname van Wellness Orchidee, nam ik telefonisch afscheid van Eva. Tot mijn verrassing namen Eva en Roger onlangs weer contact met me op om te vertellen dat ze bezig waren met de verbouwing van een B&B. Ik had de eer om een van de eerste bezoekers van deze prachtige locatie te zijn.

Idyllische aankomst bij B&B Maison Idyllique

Maison Idyllique doet zijn naam eer aan. Gelegen midden in het groen, rij je ernaartoe door idyllische weilanden. Tijdens mijn rit genoot ik al van het schilderachtige landschap, met groene velden, een stralende blauwe lucht en hier en daar koeien en paarden in de wei. Tegen de tijd dat ik de oprijlaan van Maison Idyllique bereikte, voelde ik me al helemaal ontspannen.

Bij aankomst belde ik Eva om mijn komst aan te kondigen. Ze opende de grote poort en ik reed de prachtige oprijlaan op, verlicht door sfeervolle lampjes. Ik kon me al voorstellen hoe magisch het hier ’s avonds moest zijn als de verlichting aan zou zijn.

Details die het verschil maken

Ik parkeerde mijn auto en werd hartelijk verwelkomd door Eva, die vol enthousiasme vertelde over hun nieuwe project. En wat een geweldige B&B! We begonnen onze tour natuurlijk bij de buiten wellness, die al bijna volledig klaar staat om de eerste gasten te verwelkomen. De wellness beschikt over een moderne barrelsauna, het nieuwste Cubus-model, en een poolhouse met een gezellige lounge en een grote ronde jacuzzi. Na een sessie in de jacuzzi en sauna kun je afkoelen onder de buitendouche of relaxen met een drankje in de lounge, maar telkens met zicht op de groene omgeving. 

Eva heeft een fantastisch oog voor detail. De hele wellness straalt sfeer en gezelligheid uit, met doordachte accessoires en een prachtig aangelegde tuin die voor rust en kalmte zorgt.

Ontdek de luxe themakamers

Na de wellness verkende ik de kamers van de B&B. Maison Idyllique beschikt over drie themakamers, vernoemd naar iconische Franse modehuizen: Dior, Chanel en Louis Vuitton.

Kamer Dior

De Dior-kamer is de kleinste, maar biedt volop comfort en gezelligheid. Deze kamer ademt luxe met delicate kleuren, zachte materialen en verfijnde details. Hier kun je genieten van een comfortabel bed met luxueus beddengoed, een mooie zithoek en een prachtige badkamer met hoogwaardige toiletartikelen.

Kamer Chanel

De Chanel-kamer is de grootste, ideaal voor gasten die van extra ruimte houden. Deze suite is een ode aan de iconische modeontwerpster, met stijlvolle details en luxe materialen. Geniet van een kingsize bed met satijnen lakens, een ruime zithoek en een exclusieve badkamer met bad.

Kamer Louis Vuitton

De Louis Vuitton-kamer combineert klassieke elegantie met moderne allure. Hier slaap je in een luxueus bed met satijnen lakens en kun je ontspannen in een stijlvolle zithoek met een prachtig uitzicht. De badkamer is voorzien van hoogwaardige toiletartikelen en een ontspannende regendouche.

Alle kamers zijn voorzien van moderne gemakken zoals Wi-Fi, airconditioning, verwarming en uitzicht op de tuin. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de gezellige ontbijtkamer.

Gezellige avond wellness

Gasten kunnen elke avond tussen 18:00 en 22:00 uur gebruikmaken van de buiten wellness. Dit biedt een unieke ervaring waarbij je de wellness deelt met andere gasten, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Een warme aanbeveling

B&B Maison Idyllique is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, luxe en een warme gastvrijheid. Of je nu een romantisch weekend weg wilt of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte, deze B&B biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Deel deze post:

Recente artikels