Ayana Wellness: een oase van luxe en ontspanning in Kapellen

Wij mochten een bezoek brengen aan de gloednieuwe privésauna Ayana in Kapellen. En wij vertellen je graag wat deze luxueuze wellness te bieden heeft! 

Vanaf het moment dat je de ruime parking van Ayana Wellness op rijdt, word je ondergedompeld in een wereld van luxe en elegantie. De stijlvolle, moderne inrichting weerspiegelt de toewijding aan kwaliteit en detail, wat zorgt voor een sfeer van rust en harmonie. 

Bij Ayana hebben gasten de keuze uit twee privé-units, VERDE en TERRA. Beide zijn ontworpen met de intentie om een onvergetelijke ervaring te bieden, compleet met moderne faciliteiten en uitstekende service. Of je nu zin hebt in een duik in het binnen- of buitenzwembad, wilt ontspannen in de rustgevende whirlpool of alle stress wilt achterlaten in de sauna en het stoombad, Ayana heeft het allemaal. Op zoek zijn naar diepere spierontspanning? De infrarood strip is ideaal voor het verlichten van gespannen en vermoeide spieren. Maar de ervaring stopt daar niet; een verfrissende regendouche en een ruime kleedkamer maken je bezoek compleet.

Wat Michella van Relaxy vooral opviel tijdens haar bezoek was het serene gevoel dat deze wellness met zich meebracht. Er heerst een rust die je direct bij het binnenkomen omarmt. Wij waren dan ook vereerd om een van de eersten te zijn die deze nieuwe wellness konden ervaren. Een bijzonder pluspunt is het zwembad dat zowel een binnen- als een buitengedeelte heeft, waardoor het zowel in de zomer als in de winter een absolute aanrader is.

De nadruk die Ayana legt op hygiëne en duurzaamheid, zoals het verversen en recyclen van jacuzzi water, toont hun commitment aan zowel gasten als het milieu. Na elk bezoek wordt het water van de jacuzzi ververst en gerecycled. Dankzij zonnepanelen, stevige isolatie en warmterecuperatie tonen ze hun zorg voor het milieu. 

Tussen de verkwikkende spa-sessies door kregen we de kans om de verfrissende drankjes van Ayana te proeven. De cocktailkaart verraste ons met zowel alcoholische drankjes als mocktails. De echte ster van de avond was de “Lazy red cheeks 0%”. Deze alcoholvrije cocktail, gemaakt met framboos, rietsuiker en citroen, was zowel verfrissend als smaakvol. Het blijkt dat de “Lazy red cheeks” een bekende Antwerpse specialiteit is. Het is niet alleen een drankje, maar een symbool van de Antwerpse cultuur, een mix van zoete frambozen en het zure van citroen, die perfect het samenspel van traditie en vernieuwing in deze stad weerspiegelt. Terwijl je in de rustgevende omgeving van Ayana van deze drank geniet, voel je je echt verbonden met de lokale sfeer. 

Bij Ayana Wellness draait alles om het creëren van een reis die niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel voedt. Het is een plek waar elke gast wordt ondergedompeld in luxe. 

Bij elk arrangement zijn handdoeken en een comfortabele badjas inbegrepen, zodat je optimaal kan genieten van je wellness-ervaring.

Onze conclusie is duidelijk: een bezoek aan Ayana Wellness is zeker de moeite waard. Laat jezelf heerlijk verwennen en laad je batterijen op in een oase van ontspanning en rust. Je hebt de keuze uit arrangementen van 2 of 3 uur, met of zonder ontbijt.

Bovendien ontvang je -10% korting en een gratis glas cava tot en met 30 september. Twijfel niet, want deze speciale aanbieding is dus beperkt geldig! Grijp nu je kans en reserveer voor een ontspannende ervaring.

Deel deze post:

Recente artikels