Download nu de #myrelaxymoment challenge gratis!

Wil jij ook rustiger worden en meer relaxmomenten inplannen? Meer tijd voor jezelf en je omgeving maken? Minder stress hebben en genieten van de kleine dingen?

Bij Relaxy geloven we dat een stressvrij leven een gelukkiger leven is. Een ontspannen levensstijl creëren kan je doen door simpele dingen aan te passen. Dat kan je dus makkelijk zelf doen en je hoeft er geen ingrijpende veranderingen voor te doen. Maar hoe begin je daar nu aan? Voor de ene persoon is dit een grotere uitdaging dan voor de andere…

Daarom bedachten we bij Relaxy een leuke uitdaging: 30 dagen lang samen ontspannende opdrachten doen. Samen met het Relaxy-team en de andere deelnemers doen we elke dag een leuke en simpele opdracht, die zal zorgen voor een meer ontspannen levensstijl.

We maakten voor jullie een gratis e-book waarin je een kalender vindt met de 30 gemakkelijke challenges. Download ‘m hieronder gratis!

Download de #myrelaxymoment challenge!

Wil je ook meedoen? Dat kan: echt iedereen is welkom! Deel je ervaringen met de hashtag #myrelaxymoment op Facebook en Instagram. Elke week geven we 3 Relaxy Doppers weg aan onze deelnemers!

P.S. Zet je op aanwezig op het Facebook-event en blijf van alles op de hoogte!

P.S.S. Hou onze Facebook en Instagrampagina in het oog! Daar worden al onze ervaringen gedeeld en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes.

Deel deze post:

Recente artikels