Investeer in de groei van Relaxy en profiteer van belastingvoordelen in 2024

Investeer in de groei van Relaxy en breng rust dichterbij

Bij Relaxy streven we naar meer dan alleen een wellness platform – we willen een wereld van rust en ontspanning creëren voor iedereen die een adempauze nodig heeft van het drukke leven. Onze missie is om een kwalitatieve en rustgevende omgeving te bieden, en op de lange termijn willen we het toonaangevende platform worden voor wellness, massages en ontspanning, met als uiteindelijk doel marktleider te worden in Europa. Daarom zijn we volop bezig met het ophalen van kapitaal om ons platform sterker te maken en onze grenzen te verleggen naar andere Europese steden

Waarom Relaxy?
  • Uniek platform: Relaxy.be biedt een uitgebreid aanbod aan wellness diensten, allemaal op één plek verzameld. Of je nu op zoek bent naar een privé sauna, een wellness overnachting, een massage of een beautybehandeling, bij Relaxy vind je alles wat je nodig hebt om te ontspannen en tot rust te komen.

     

  • Grenzeloze ambities: Onze ambitie is om welzijn wereldwijd toegankelijk te maken. Met jouw hulp willen we ons platform uitbreiden in Europa en nog meer mensen de kans geven om te genieten van de voordelen van ontspanning en rust. Daarom zijn we momenteel bezig met het ophalen van kapitaal, zodat we onze internationalisering plannen kunnen versnellen en ons platform nog sterker kunnen maken.

     

  • Fiscale voordelen: Als investeerder in Relaxy profiteer je van het Tax Shelter, je kan dus als privé persoon 45% van jouw investering terugkrijgen in jouw belastingaangifte van 2024.

Investeer in een ontspannen toekomst en profiteer van een belastingvermindering

Wil je samen met ons werken om de wellness ervaring wereldwijd naar een hoger niveau te tillen? Investeer nu in Relaxy via onze samenwerking met Spreds en help mee aan een gezondere, meer ontspannen wereld. Je kunt al vanaf 500 euro investeren. Zowel privé personen als vennootschappen kunnen deelnemen aan ons groeiverhaal, maar alleen privé personen kunnen profiteren van het fiscale voordeel.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met tom@relaxy.be.

Bezoek ook zeker eens onze website op www.relaxy.be.

Disclaimer: Investeren brengt serieuze risico’s met zich mee, waaronder het verlies van het volledige kapitaal of een gedeelte daarvan. Gelieve de Blad met essentiële beleggingsinformatie en de sectie over risicofactoren te lezen en je aan te melden voordat je investeert.

Deel deze post:

Recente artikels