Marie’s weg naar Relaxy

Marie’s weg naar Relaxy

Hey, ik ben Marie en ik neem jullie graag mee op mijn reis naar Relaxy en mijn ervaringen tot nu toe.

Mijn reis begon met een zoektocht naar mijn ware interesses. Na vele omwegen en ontdekkingen, vond ik mezelf uiteindelijk in de wereld van marketing. Het voelde als een natuurlijke match, een plek waar ik mijn creativiteit kan laten bloeien en groeien.

 
De ontdekking van Relaxy

Op een dag stuitte ik op de vacature voor marketing manager bij Relaxy via LinkedIn. Hoewel ik het bedrijf al enigszins kende, sprak alles me meteen aan: de branche, de rol, de bedrijfscultuur, en meer. Met een sprankje hoop waagde ik het erop en solliciteerde ik, ondanks dat ik dacht dat de kans klein was gezien het aantal sollicitanten.

Tot mijn grote verrassing werd ik de volgende dag al gebeld door Michella voor een eerste kennismakingsgesprek. Ik was oprecht verheugd! Na enkele gesprekken met Michella en later met Tom, de zaakvoerder, kreeg ik het geweldige nieuws dat ik was gekozen voor de functie. Deze kans kwam op het perfecte moment in mijn leven.

 
Werken bij Relaxy: Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid

Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam als marketing manager bij Relaxy. Wat ik zo fantastisch vind aan mijn werk bij Relaxy, is de ongekende vrijheid en flexibiliteit die ik krijg. Velen denken misschien dat dit minder ‘hard’ werken is, maar integendeel: de vrijheid en verantwoordelijkheid motiveren mij juist enorm.

Het feit dat ik zelf mijn tijd kan indelen en de plek van mijn werk kan kiezen, heeft mijn professionele en persoonlijke leven verrijkt. Soms werk ik zelfs in het weekend enkele uren om bij te blijven of taken af te ronden die ik door de week niet kon voltooien door privé afspraken. En toch voelt dit niet als een last, maar eerder als een privilege, omdat ik mijn werk met zoveel plezier doe.

 
De samenwerking met Michella: Een perfecte match

Naast mijn rol als marketing manager ondersteun ik ook Michella met diverse taken. Gelukkig klikte het meteen tussen ons, en samen vormen we een sterk team dat elkaar aanvult en ondersteunt. Door onze samenwerking kunnen we efficiënter werken en meer resultaten behalen.

 
Een zelfsturende organisatie: Een nieuwe manier van werken

Werken in een zelfsturende organisatie zoals Relaxy is een uitdaging die niet voor iedereen is weggelegd. Het vereist een grote mate van zelfstandigheid, motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel. Toch merk ik dat na verloop van tijd mijn band met mijn rol en het bedrijf sterker wordt.

Deze nieuwe aanpak biedt ongekende vrijheid en empowerment. Het is een reis van uitdagingen en groei, maar vooral een kans om mezelf te ontwikkelen en mijn professionele vaardigheden te verbeteren.

 

Ik ben ontzettend enthousiast  om mijn ervaringen bij Relaxy met jou te delen en te ontdekken wat de toekomst ons nog te bieden heeft!

Deel deze post:

Recente artikels