Zo vier je National Relaxation Day met Relaxy

Zo vier je National Relaxation Day met Relaxy

Elke dag zou een beetje ontspanning moeten bevatten, maar op donderdag 15 augustus 2024 nodigt National Relaxation Day ons uit om de kunst van het ontspannen écht te vieren. Bij Relaxy weten we als geen ander hoe belangrijk het is om af en toe een stapje terug te doen en even helemaal tot rust te komen. Daarom delen wij in deze blog met jou onze beste tips om deze dag op de meest ontspannen manier door te brengen.

1. Start met een rustgevend ontbijt

Begin je dag met een kalm en voedzaam ontbijt. Denk aan havermout met vers fruit, een groene smoothie of een kopje kruidenthee. Neem de tijd om rustig te eten en je dag zonder haast te beginnen.

2. Creëer een ontspannende sfeer thuis

Zet zachte muziek op, steek wat geurkaarsen aan en zet je favoriete comfy kleding aan. Een paar eenvoudige aanpassingen kunnen je huis omtoveren tot een persoonlijke spa.

3. Neem een lang, warm bad of douche

Verwen jezelf met een bad vol heerlijk geurende badolie of een lange, ontspannende douche. Voeg wat Epsom-zout toe om je spieren te kalmeren en vergeet niet om je favoriete boek of een podcast mee te nemen.

4. Ga de natuur in

Maak een wandeling in het park, langs het strand of in het bos. De frisse lucht en het geluid van de natuur hebben een magische manier om stress weg te nemen en je geest te verfrissen.

5. Probeer een yoga of meditatie sessie

Gun jezelf de tijd om een yoga- of meditatie oefening te doen. Er zijn talloze online video’s of apps die je kunt volgen, van beginnerssessies tot meer gevorderde oefeningen. Dit kan helpen om je geest te kalmeren en je lichaam te ontspannen.

6. Plan een bezoek aan een wellness centrum

Als je echt alles uit National Relaxation Day wilt halen, overweeg dan een bezoek aan een wellness centrum of spa. Op Relaxy.be vind je een uitgebreid aanbod van de beste wellness bestemmingen die perfect zijn voor deze gelegenheid. 

Het is gemakkelijk om te vergeten hoe ontspanning eruit ziet door de dagelijkse drukte. Zelfs één moment van ontspanning per dag is al geweldig. Je kunt het!

Van privé sauna tot baby spa: Ontdek ontspanning voor iedereen

Op onze website vind je een schat aan informatie over de beste wellness locaties en ontspanningsmogelijkheden in België. Of je nu op zoek bent naar een privé sauna, een publieke sauna, een wellness overnachting, een massage & beautybehandeling, of zelfs een sessie in een baby & kidsspa om samen met je kleintje te genieten, we hebben iets voor iedereen die ontspanning zoekt.

 

Happy National Relaxation Day!

Ontspan, geniet en ontdek alles wat Relaxy te bieden heeft.

Deel deze post:

Recente artikels