Anouk ontdekt pure ontspanning bij Villa Cecha in Oostende

Blog - Villa Cecha in Oostende

Stap binnen in Villa Cecha en ervaar een warme, familiaire sfeer in het charmante Oostende. Deze B&B biedt niet alleen een plek om te overnachten, maar een echte ervaring van gastvrijheid en ontspanning dankzij de persoonlijke aandacht voor elke gast. 

Ter gelegenheid van de Relaxy Verwenweken stuurden we Anouk voor een wellness uitje naar Villa Cecha. In deze blog lees je hoe zij met een ontspannen gevoel deze wellness verliet. Ontdek waarom Villa Cecha een thuisgevoel opwekt, of je nu alleen komt, met je partner of met vrienden. Met andere woorden, hier kom je te weten waarom een verblijf bij Villa Cecha een onvergetelijke ervaring is, waar je de drukte van het dagelijks leven volledig kunt ontvluchten en kunt genieten van de rust en sereniteit van de omgeving.

Maak kennis met Karel en Emmy

Villa Cecha is opgericht door Karel en Emmy, een echtpaar dat hun passie voor gastvrijheid en ontspanning heeft omgezet in een unieke B&B met wellness. Geïnspireerd door de ouders van Karel, hebben ze de B&B de naam Cecha gegeven, dit is een acroniem van de eerste letters van hun voornamen Cecile en Charles. Met hun groene aanpak streven ze naar een duurzaam en ecologisch verantwoord verblijf voor hun gasten.

Eén of meerdaagse wellness arrangementen

Bij Villa Cecha draait alles om ontspanning en verwennerij. Hun wellness arrangementen bieden de perfecte gelegenheid om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Of je nu kiest voor een dagje wellness met een ontspannende massage, een verkwikkende sessie in de jacuzzi buiten, een momentje in de Finse sauna of een meerdaags verblijf inclusief culinair diner, bij Villa Cecha ben je verzekerd van een luxe ervaring. Hun professionele behandelingen met natuurproducten, zoals een heerlijke duo massage, zorgen ervoor dat je lichaam en geest in balans komen.

 
Ontspannen en fietsen aan de Belgische kust

Gelegen in Stene, een deelgemeente van Oostende, biedt Villa Cecha een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf aan zee. Omringd door pittoreske dorpjes en prachtige natuur, nodigen ze je uit om te genieten van de rust en schoonheid van de Belgische kust. Ga op avontuur met hun fietsverhuur en ontdek de omgeving via de vele fietsroutes die langs lokale bezienswaardigheden en culinaire hotspots leiden. Bij Villa Cecha helpen ze je graag bij het plannen van je fietsavontuur en voorzien ze je van alle nodige informatie voor een onvergetelijke ervaring.

Plan je bezoek in

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende wellness ervaring of een gastronomisch hoogstandje, bij Villa Cecha vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf aan de Belgische kust. Ontdek hun exclusieve kamers, geniet van een heerlijk ontbijt en verwen jezelf met een dagje wellness in hun privé sauna.

Bevindingen van Anouk

Afgelopen maart bezocht Anouk Villa Cecha, waar ze niet alleen genoot van de rust en ontspanning, maar ook op culinair vlak enorm verwend werd. Door de moeiteloze boeking via Relaxy ontdekte ze niet alleen Villa Cecha, maar ook een betrouwbare manier om haar volgende ontspanningsmomenten te plannen. Ze is oprecht dankbaar voor haar bezoek bij Villa Cecha en de kennismaking met Relaxy. Ze kijkt er alvast naar uit om Relaxy opnieuw te gebruiken voor haar volgende uitje.

Bekijk zeker de onderstaande korte video van Anouk, waarin ze haar ontspanningservaring bij Villa Cecha deelt.

 
Mis de Relaxy Verwenweken niet!

Van 22 april tot 12 mei 2024 kun je genieten van speciale aanbiedingen bij Cecha en andere deelnemende wellness locaties op Relaxy. Trakteer jezelf op een verwenmoment en ontdek op Relaxy ontspannende arrangementen die onze partners te bieden hebben. Doe mee aan de Verwenweken en ervaar nieuwe wellness ervaringen die je lichaam en geest in balans brengen.

Deel deze post:

Recente artikels