Blootsvoets genieten van luxe en warmte bij L’O Reine

Blog - Blootsvoets genieten van luxe en warmte bij L’O Reine

Stap binnen bij L’O Reine in Sint-Pieters-Leeuw en laat je betoveren door de werkelijkheid achter de prachtige foto’s die je eerder hebt gezien. Ik veronderstel dat je de foto’s hebt bekeken alvorens te reserveren!

Thuiskomen in het Pajottenland

Het voelt als thuiskomen zodra je je schoenen achterlaat bij de ingang en de ruimte betreedt op blote voeten. De rust en warmte van het Pajottenland omarmen je direct, terwijl de buitenwereld achterblijft en je hartelijk wordt verwelkomd door de uitbaatster.

De robuuste vloertegels geven je het gevoel alsof je één bent met de natuur, en dit gevoel wordt versterkt doordat de tegels naadloos doorlopen naar buiten. L’O Reine is niet zomaar een wellness ervaring; het is een reis naar innerlijke rust, verbondenheid met de natuur en pure luxe.

Wellness faciliteiten voor ultieme rust

Of je nu alleen komt, met je partner, met vrienden of familieleden, bij L’O Reine is er voor ieder wat wils. Je kunt genieten van exclusieve faciliteiten zoals een hammam, een sauna met panoramisch uitzicht, een jacuzzi buiten, een infrarood sauna, een verwarmd buitenzwembad en verfrissende regendouches.

Na een dag vol ontspanning kun je heerlijk tot rust komen in de grote relaxruimte met comfortabele zetels. Hier kun je genieten van de stilte en de omgeving, bijpraten met je geliefden, een dutje doen of jezelf verliezen in een goed boek.

Het verhaal van Michella

Michella van Relaxy bezocht L’O Reine samen met haar partner om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Als jonge moeder en altijd druk aan het werk, was de behoefte aan een weekendje weg groot. De relaxatiemassage was precies wat ik nodig had: een rustgevende ervaring met zachte drukpunten en warme olie, om volledig tot rust te komen en te ontspannen. 

Na de massage kon de avond rustig beginnen en konden we genieten van een heerlijke quiche, waar de uitbaatster voor gezorgd had, en later bestelden we sushi die aan de deur werd bezorgd. In het verblijf is een ruime keuken beschikbaar, waar je zelf ook maaltijden kan bereiden. Een kant-en-klare maaltijd meebrengen is dus perfect mogelijk.

Op ons gemak genoten we van het eten, terwijl we ontspannen naar de tv keken, net alsof we thuis in onze eigen zetel zaten.

Laatste ontspanningsmomenten

Na het diner sloten we de avond af in de jacuzzi, die een adembenemend mooi uitzicht bood over de vallei. We genoten van de absolute privacy van de relaxruimte en alle wellnessfaciliteiten, die geschikt zijn voor twee tot acht personen.

Op het ruime binnenterras konden we ontspannen en genieten van een prachtig uitzicht op de tuin en de vallei. De jacuzzi bood de mogelijkheid om te ontspannen en af te koelen, terwijl we ook gebruik konden maken van het zwembad en de verfrissende regendouches.

Op het buitenterras lieten we de elementen op ons huid inwerken, terwijl we ons hoofd leeg maakten, ons lichaam verwenden en ons hart verwarmden. Toen de regen begon, trokken we naar binnen. Daar hebben we zich opgewarmd in de sauna en zijn we vroeg gaan slapen.

Kortom, een heerlijke avond vol ontspanning, luxe en genot bij L’O Reine, waar de tijd even stilstaat en alle zintuigen worden geprikkeld.

Deel deze post:

Recente artikels