Ontspan en geniet: 12 bestemmingen voor een wellness overnachting in Limburg

Blog - Ontspan en geniet: 12 bestemmingen voor een wellness overnachting in Limburg

Duik in de wereld van totale ontspanning en verwennerij in Limburg! Vergeet de alledaagse druk en ontdek 12 toplocaties waar je kunt genieten van een onvergetelijke wellness overnachting. Limburg staat bekend om zijn geweldige plekken om te relaxen en tot rust te komen. Deze blog gidst je langs enkele zalige bestemmingen waar je kunt genieten van luxe, rust en een ontspannende overnachting.

 

Villa Alba Luxe logies in Bilzen

Ontsnap naar Villa Alba voor een ontspannende wellness ervaring in de luxe suites. Laat je onderdompelen in de warmte van de Finse sauna, geniet van de bruisende jacuzzi en ontspan op het overdekte verwarmde terras met een gezellige lounge en buitendouche. Binnen wacht een knusse zithoek met een kingsize bed op je!

Verwen jezelf met hun uitgebreide aanbod, van ontbijt tot hapjesplank, BBQ tot bubbels en zelfs massages. Bij Villa Alba Luxe logies hebben ze alles om jou te verwennen!

 

Wellux in Heusden-Zolder

Ontsnap naar pure ontspanning en overnacht in stijl bij Wellux in Heusden-Zolder. Deze privé wellness biedt een unieke gelegenheid om na je ontspanning te blijven en zelfs te overnachten, inclusief ontbijt. Bij aankomst krijgen jullie de hele wellness voor jullie tweetjes, tot de volgende ochtend. Kortom, puur genieten van de verschillende faciliteiten, massages en een zalige overnachting!

Geniet van hun terras, dompelbad, massages, jacuzzi, infrarood- en Finse sauna en laat jezelf helemaal tot rust komen. Boek een heerlijke overnachting of geniet van een paar zalige uren ontspanning. Voel je welkom bij Wellux! 

 

Sauna & Spa Amakhosi in Hamont

Welkom bij Sauna & Spa Amakhosi in Hamont, waar ze je onderdompelen in een betoverende Afrikaanse sfeer. Voel je als een koning of koningin in deze exclusieve privé sauna, perfect voor een ontspannend uitje met je partner, beste vriend(in) of gezelschap.

De prachtige sauna en jacuzzi bieden totale ontspanning, waar stress van je afglijdt en je volledig tot rust kan komen.

Of je nu een romantisch uitje plant, een speciale gelegenheid viert, of gewoon wat ‘me-time’ nodig hebt, bij Amakhosi ben je altijd welkom.

 

Maison Beau in Zonhoven

Betreed een oase van rust bij Maison Beau in Zonhoven. Deze privé wellness brengt je in oosterse sferen, omarmd door een warme en rustgevende inrichting. Geniet met je partner, gezin of vrienden van volledige privacy in hun sauna-complex met een hammam, Finse sauna, buiten jacuzzi en een verwarmd buitenzwembad. En als kers op de taart kan je luxueus overnachten in hun B&B en ’s ochtends ontwaken met een heerlijk uitgebreid ontbijt. De zaakvoerders verwelkomen je met open armen!

 

Aarts Wellness in As

Ontspan 24 uur lang bij Aarts Wellness in As. Deze privé sauna biedt onbeperkte toegang tot alle faciliteiten gedurende deze tijd. Kies uit diverse themakamers voor een overnachtingsarrangement. In deze kamers staat jouw comfort centraal, aangepast aan jouw wensen. Klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hun prioriteiten.

Geniet van de Finse, Turkse en Infrarood sauna, het zwembad, jacuzzi, massagestoelen en meer.

Kom tot rust bij Aarts Wellness voor een ultieme ontspanningservaring!

 

Cattleya Wellness in Houthalen

Ontdek het nieuwe Cattleya Wellness in Houthalen! Een luxe complex met diverse faciliteiten zoals een Finse sauna, stoombad, jacuzzi, buitenzwembad en meer. Geniet van unieke arrangementen voor een onvergetelijke ervaring!

Verwen jezelf met ontspanning en exclusieve wellness-overnachtingen, of kies uit het assortiment aan gelaats- en lichaamsbehandelingen. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ervaar de rust van onze buitenruimte met jacuzzi en verwarmd zwembad.

Bij Cattleya Wellness draait alles om pure ontspanning!

 

Het Wellnest in Zonhoven

Ontspan in luxe en privacy bij privé sauna Het Wellnest in Zonhoven.. Dit rustiek paradijs biedt een oase van rust en wellness. Perfect voor een romantisch uitje, een ontsnapping aan de dagelijkse drukte of gewoon tijd voor jezelf. Ontdek de sauna’s, jacuzzi en andere faciliteiten voor een heerlijke ontspanning. En nu ook beschikbaar: ontspannende massages om stress te verlichten. 

Kom tot rust, alleen of met een groep tot vijf personen. Welkom bij Het Wellnest!

 

Casa La Amapola in Paal

Stap binnen in Casa La Amapola in Paal, waar wellness en ontspanning samenkomen. Deze privé sauna biedt een scala aan faciliteiten, van een verwarmd buiten- en binnenzwembad tot een jacuzzi, infrarood sauna’s en meer. 

Bij Casa La Amapola draait alles om ontspanning en onvergetelijk genieten. Geniet ook van hun specialiteiten zoals duo massages en verwenarrangementen, met of zonder overnachtingen.

Bij Casa La Amapola kijken ze ernaar uit om jou te verwelkomen.

 

Instituut Tim Torfs in Beringen

Laat je verwennen in de rustige omgeving van Instituut Tim Torfs in Beringen. Deze exclusieve luxe wellness B&B, ‘Comfort Zone’, biedt een enkele gastenkamer, waardoor al de aandacht volledig op jou gericht is. De unieke wellness loft, volledig privé, verwelkomt je met een jacuzzi, verwarmd zwembad, open haard, 3 sauna’s en een privétuin!

Om je ervaring nog luxueuzer te maken, geniet je van extra’s zoals massages, professionele verzorging, een fles bubbels of een privé diner.

Instituut Tim Torfs nodigt je uit om te genieten van een oase vol luxe en ontspanning!

 

Orchidee Exclusive Wellness in Dilsen-Stokkem

Orchidee Exclusive Wellness in Dilsen-Stokkem is dé plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig tot rust te komen.

Laat je verwennen in deze luxe privé wellness met een scala aan faciliteiten: sauna’s, een stoombad, een zoutgrot, jacuzzi’s, en een buitenzwembad. Alles is ontworpen voor totale ontspanning van lichaam en geest.

Verleng jouw wellness-ervaring door te overnachten en te genieten van een heerlijk luxe ontbijt. Bij Orchidee Exclusive staat alles tot in de puntjes verzorgd voor uw ultieme relaxatie.

 

Sauna Sensations in Lummen

Welkom bij Sauna Sensations in Lummen, waar ze je persoonlijk ontvangen voor een onvergetelijke ervaring in hun exclusieve B&B-suites “Under the Sea” of “Into the Forest”.

Elke suite biedt luxe faciliteiten zoals een Finse sauna, infraroodstralers, regendouches, smart tv, en meer. “Under the Sea” verwelkomt je met een verwarmd buitenzwembad en buitenjacuzzi, terwijl “Into the Forest” je trakteert op een zonnig terras en een buitenjacuzzi, samen met een stoomcabine voor totale ontspanning.

Kies uit verschillende arrangementen en ervaar totale ontspanning bij Sauna Sensations!

 

Wellness Latizo in Paal

Stap binnen bij Wellness Latizo in Paal, waar rust en vernieuwing samenkomen. Latizo, Spaans voor ‘jonge boom’, staat symbool voor groei en vernieuwing, net als de baobab boom, de ‘boom des levens’. Hier runt een gepassioneerde familie dit wellness-paradijs. 

Geniet van het verwarmde buitenzwembad, tuin, terras, stortemmer, massages, jacuzzi, infrarood- en Finse sauna.

Bij Latizo draait het om jouw welzijn. Kom langs en laat alles even achter je.

 

Ontdek deze zalige bestemmingen voor een wellness overnachtingen in Limburg! Met een overvloed aan mogelijkheden voor pure ontspanning die deze betoverende regio te bieden heeft, staat Limburg klaar om je een onvergetelijke wellness ervaring te bezorgen!

 

Deel deze post:

Recente artikels