Quality time herontdekken bij B&B Aan de Leie in Deinze

Als jonge ouders, of eigenlijk ouders in het algemeen, is het soms een uitdaging om tijd voor jezelf en je partner te vinden. Het is een herkenbaar verhaal: altijd aan het werk, bezig met de behoeften van het gezin en de kinderen, maar te weinig tijd om even stil te staan bij elkaar als koppel.

Onlangs hadden mijn partner en ik het voorrecht om een uitnodiging te ontvangen van B&B Aan de Leie in Deinze. Het vooruitzicht van wat welverdiende “me-time” als koppel deed ons hart sneller kloppen. Na een paar weken pakten we onze spullen en vertrokken we vanuit Hasselt voor een rit van vier uur, inclusief een ’two-hour special’ in de file, naar B&B Aan de Leie in Deinze. Maar geloof me, ondanks de lange autorit was het verblijf absoluut de moeite waard.

Een hartelijk ontvangst

Bij aankomst werden we niet alleen begroet door de charmante Ed, de eigenaar van B&B Aan de Leie, maar ook door een onmiddellijke golf van rust en ontspanning. Het lijkt wel alsof alle stress en drukte van ons dagelijkse leven van ons afviel op het moment dat we de prachtige tuin van deze B&B betraden.

Ed verwelkomde ons met open armen en deelde met enthousiasme alle belangrijke informatie over de werking van de B&B. Zijn warme gastvrijheid maakte indruk op ons, en we voelden ons meteen welkom.

De laatste tijd bezoeken we steeds vaker wellnesscentra, en het is echt fascinerend om te zien hoe elk van hen zijn eigen unieke troeven heeft. Telkens denk je: “Dit is het beste tot nu toe,” maar dan verrast de volgende locatie je weer. Het is prachtig hoe iedere wellness zijn eigen karakter krijgt dankzij de visie en toewijding van de uitbater(s).

Verwennerij en pure ontspanning

Onze verwennerij begon met het bestellen van heerlijke sushi, naar verluidt de beste in de buurt, die aan de B&B werd geleverd. Terwijl we ons op ons gemak installeerden in de HotTub met wat hapjes en een fles cava, konden we rustig bijpraten en bijkomen van de lange autorit. Na een uur werd onze sushi geleverd, die we even opzij zetten omdat we een massage van 30 minuten op de planning hadden staan.

De massage was gericht op rug, nek, schouders en hoofd. Het was een stevige, maar verrassende ervaring. Het voelde alsof alle stress en spanningen onmiddellijk uit ons lichaam werden gekneed, waardoor we de wereld weer aankonden met nieuwe energie.

Na de massage genoten we van onze sushi en brachten we de avond door in de sauna en de HotTub. We lieten de tijd los en koesterden ons in het prachtige uitzicht en de serene rust om ons heen.

Prachtige ochtend

De volgende ochtend werden we zalig wakker met de eerste zonnestralen die door het raam schenen. Terwijl we naar buiten keken, zagen we de Shetland-pony’s rustig grazen in de weide, waardoor het landschap na de nacht weer tot leven kwam met kleur en beweging.

Na het aankleden liepen we naar de serre, waar een heerlijk ontbijt op ons stond te wachten. Het was duidelijk dat Ed en zijn vrouw Vanessa al 15 jaar met liefde en toewijding aan deze B&B werken. Aan elk klein detail was gedacht, en de resultaten mogen er zeker zijn. 

De waarde van quality time

Al met al was ons verblijf bij B&B Aan de Leie in Deinze een onvergetelijke ervaring. Het was een welverdiend uitje dat ons de kans gaf om even de dagelijkse beslommeringen achter ons te laten en volledig op te laden. Na ons vertrek van deze idyllische plek, beseften we weer hoe waardevol quality time als koppel is en de belofte om in de toekomst meer van zulke verwennerijen in te plannen. Het was een weekend om te koesteren en te herinneren.

Bij B&B Aan de Leie in Deinze kan je terecht voor een oase van rust, zowel voor gasten die willen overnachten als voor diegenen die gewoon een dagje pure verwennerij zoeken.

Je kan hier genieten van ultieme ontspanning met de mogelijkheid om heerlijke massages bij te boeken. Ontdek de rustgevende warmte van de Finse sauna, de helende stralen van de infrarood sauna en de warmte van de HotTub met zicht op de gehele tuin.

Bovendien bieden ze diverse relaxatieruimtes zowel binnen als buiten, zodat je op je eigen tempo kunt genieten van de sereniteit van de idyllische tuin met zwemvijver. Ontspan bij de open haard in de gezellige lounge of geniet van de frisse lucht onder het overdekte terras.

Bij B&B Aan de Leie willen ze je verblijf extra bijzonder maken. Daarom bieden ze ook een afscheidsgeschenk als aandenken aan je tijd hier en om thuis het ontspannende gevoel te behouden.


Ook benieuwd? Klik dan hieronder voor meer info en reserveer je bezoek.

Deel deze post:

Recente artikels