Stressy huwelijksvoorbereidingen? Ga op een wellnessweekendje!

Verloofd? Jullie trouwfeest komt vast al snel dichter en dichter bij: een fantastisch vooruitzicht, en ook een heel spannende periode. Veel verloofde koppels ervaren ‘het trouwfeest plannen’ als een stresserende tijd. Er komt heel wat kijken bij de organisatie en voorbereidingen – en dat legt druk op zowel jezelf als op jullie relatie. Daarom is het belangrijk om af en toe samen een stapje terug te nemen en even niet aan het trouwfeest te denken. Het ideale moment dus voor een relaxende get-away met z’n tweetjes!

Quality time…

Jullie trouwfeest wordt vast fantastisch én zal nog fantastischer worden als jullie voordien nog wat quality time samen kunnen doorbrengen. Jullie get-away kan een moment zijn waarop er niet gepraat wordt over de organisatie van jullie bruiloft. Spreek dat op voorhand af, zodat jullie er allebei op kunnen letten. Neem de tijd om gezellig bij te praten en mekaar echte aandacht te geven. Tijdens een wellnessweekendje ben je ver verwijderd van alle omgevingsfactoren. Geen to do-lijstjes, telefoontjes of mailtjes: full focus op mekaar dus!

Romantiek gegarandeerd

Samen opwarmen in de sauna, genieten van een glaasje champagne, uitrusten in de jacuzzi en gezellige kaarsjes: een setting die de romantiek doet opflakkeren. 100% genieten van mekaar: daar draait het om tijdens jullie wellnessweekendje!

Even gewoon niksen

‘Niets doen is ook iets doen’ – het is een uitspraak die we bij Relaxy vaak gebruiken. Het is oké om even halt te roepen aan het drukke dagelijkse leven en lekker te doen waar je zin in hebt. Ook tijdens de maanden voor jullie trouwfeest!

En als jullie dan toch terug aan het organiseren slaan, dan kunnen we jullie ook aanraden om eens een kijkje te nemen op het handige eventplatform Salino.be en Salino.nl. Hier staan alle beste eventleveranciers op één website – waardoor je hen snel en makkelijk kan vinden én contacteren.

[button href=”https://www.relaxy.be/wellness-overnachting/” target=”_blank” color=”green” width=”300px” icon=””] Boek hier je wellnessweekendje [/button]

[button href=”https://www.salino.be/nl/huwelijk/” target=”_blank” color=”green” width=”300px” icon=””] Start hier met het plannen van je bruiloft [/button]

 

Deel deze post:

Recente artikels