We zijn op zoek naar een collega!

Relaxy, het grootste last-minute sauna platform van Vlaanderen, is op zoek naar een Online Marketeer (m/v/x) met passie en drive om zowel ons online platform als onze community verder uit te bouwen. Als ideale kandidaat zal je je tijd evenwichtig verdelen tussen marketingactiviteiten en klantensupport.

Jouw profiel:
● Als ervaren digitale marketeer, ben je goed thuis in facetten zoals online adverteren, websiteoptimalisatie, SEO, SEA, Google Analytics, sociale media, marketingautomatisering en e-mailmarketing.
● Je houdt je actief bezig met het beheer en onderhoud van de Relaxy-community, waarbij je jouw creativiteit benut om boeiende nieuwe campagnes te bedenken en te realiseren via sociale media, nieuwsbrieven en andere kanalen.
● Je communiceert in duidelijke taal (Franstalig is een plus) over ons aanbod en begeleidt je klant in elke stap, van kennismaking tot volledige onboarding op het Relaxy-platform.

● Met plezier draag je bij aan de klantenservice, waarbij je zowel administratieve als operationele ondersteuning biedt.
● Je deinst er niet voor terug om de telefoon op te nemen en sauna’s, baby spa’s en massage- en/of beautysalons warm te maken om zich aan te sluiten.
● Je kan goed zelfstandig werken, durft initiatief te nemen en bent niet bang om zelf te
beslissen in functie van de groei van Relaxy.
● Je bent woonachtig regio Hasselt. 

Word je zelf warm van een saunabezoekje, een massage of een schoonheidsbehandeling?
Da’s zeker en vast een meerwaarde om je te herkennen in onze klanten en saunabezoekers.

Ons aanbod
● Een onmiddellijke indiensttreding in fulltime dienstverband of 4/5 met een marktconforme
verloning, groepsverzekering & maaltijdcheques.
● Laptop, smartphone en telefonie-abonnement zijn de (belangrijkste) tools die we ter
beschikking stellen om je job op een goede manier te kunnen doen.
● Je bent samen met je collega het boegbeeld van Relaxy.be en krijgt de vrijheid om vanuit je eigen visie – op een zelfsturende manier – groei voor Relaxy te realiseren.
● We geven je de vrijheid om zelf te kiezen waar, wanneer en hoe je werkt. Je vakantiedagen? Die gaan we niet eens tellen.

Heb jij een goed gevoel voor wellness? Solliciteer dan nu: 
Stuur een mailtje met je CV en je motivatie voor 1 augustus naar info@relaxy.be.

Deel deze post:

Recente artikels