Wellness voor de kleinsten: Ontdek de babyspa’s op Relaxy

In deze blog over babyspa’s op Relaxy, nemen we je mee op een betoverende reis langs onze locaties in Vlaanderen. Ontdek hoe deze bestemmingen een unieke en serene omgeving creëren, speciaal ontworpen voor baby’s om te genieten van bijzondere spa-ervaringen. We hopen dat je na het lezen van onze blog de perfecte bestemming vindt bij jou in de buurt. Leer meer over elke locatie, ontdek de diverse mogelijkheden en kies jouw favoriete plekje voor een ontspannen en speelse ervaring voor de kleintjes. Laat je inspireren en maak kennis met de magische wereld van babyspa’s bij Relaxy!

 

BABYSPA’S IN ANTWERPEN

 

My Mini Studio in Rijkevorsel 

Ontspan en groei samen met je kleintje bij My Mini Studio in Rijkevorsel. Sofie, trotse mama en ervaren kinderverzorgster met diverse diploma’s, zoals babymassage en zwangerschapsmassage, heeft een passie voor het welzijn van kinderen en aanstaande moeders. In deze babywellness creëren ze de ideale omgeving voor jou en je hartendiefje om te ontspannen en te groeien.

 

Ons Klein Geluk in Westerlo

Geniet van kostbare momenten met je kleintje bij Ons Klein Geluk, waar professionele zorg en ontspanning door vroedvrouwen centraal staan. De Baby Spa sessies, inclusief babymassage en hydrotherapie, zijn beschikbaar vanaf 14 dagen tot één jaar. Kies voor een speciale sessie voor de allerkleinsten tot 12 weken. Bij elke sessie staat kwaliteit, hygiëne en deskundige begeleiding door een vroedvrouw centraal.

 

Elenora Babyspa in Schilde

Bij Elonora Babyspa in Schilde genieten baby’s van 2 weken tot 12 maanden exclusief van hydrotherapie en babymassage. De privé-spa biedt een rustige, gepersonaliseerde ervaring, waarbij ze adviseren het gezelschap te beperken tot maximaal 2 personen. Ontdek de vele voordelen van hydrotherapie, zoals spierontwikkeling en verlichting van krampjes en reflux klachten. Voeg optioneel een begeleide babymassage toe voor extra fysieke en mentale voordelen.

 

Bébélux Babyspa & Wellness in Mortsel 

Bij Bébélux Babyspa & Wellness in Mortsel genieten pasgeborenen van ontspanning en plezier met hydrotherapie en babymassage. Onder begeleiding van ervaren professionals bieden ze persoonlijke hydrotherapie in gezuiverd chloorvrij water, wat zorgt voor een veilig en gezond slaapritme. Deze unieke ervaring versterkt de spieren, longen en het hart, bevordert de spijsvertering en verdiept de band tussen ouder en baby, resulterend in een waardevol en ontspannen moment voor beiden.

 

Wellsi Privé Gezins & BabySpa in Hoogstraten 

Bij Wellsi Privé Gezins & BabySpa in Hoogstraten bieden ze 100% ontspanning, historiek en exclusiviteit. Ze verwelkomen alle leeftijden in hun privé Gezins- en BabySpa. Van een babyspa voor de allerkleinsten tot een Kids Relax Corner en uitgebreide wellness arrangementen voor volwassenen. Ontdek hun thuisbreng service, zodat ouders zonder tijdsdruk kunnen genieten.

 

Minilux in Balen 

Ontdek Minilux, waar baby’s van 14 dagen tot 1 jaar genieten van een uniek moment met hydrotherapie en massage. Onze babyspa verzacht krampjes en bevordert de ontwikkeling, terwijl de privé-sessies de band tussen ouder en baby versterken. Voor zwangere mama’s bieden ze ontspannende massages, en met sessies Dunstan Babytaal begeleiden ze naar een rustige en veilige hechting met jullie kleintje.

 

 

BABYSPA’S IN LIMBURG

 

Dotje Babyspa in Overpelt

Geniet van quality time bij Dotje Babyspa! Ontspan samen met je baby (14 dagen tot 12 maanden) en laat de tijd even stilstaan. Hun begeleiding zorgt ervoor dat jullie volop kunnen genieten. Daarnaast biedt Dotje MamaZorg speciale behandelingen voor jou als mama (to be). Verwen jezelf met een ontspannende massage en/of gelaatsverzorging.

 

Eau La La Babyspa in Maasmechelen

Ontdek de betovering van het drijven bij Eau La La Babyspa in Maasmechelen. Laat je baby ontspannen in het water, terwijl jullie genieten van deze bijzondere ervaring. Naast professionele babymassage bieden ze ook mani- en pedicure aan voor de complete verwennerij. Ervaar de intimiteit tussen ouders en baby, wat resulteert in een verbeterde eetlust, gezonde darmpjes en een rustige nachtrust.

 

A Vida Boa in Hasselt 

Duik in een unieke belevenis met je kleintje bij A Vida Boa in Hasselt! Geniet van hun chloorvrije zwembad, relaxerende muziek, jacuzzi en lichttherapie, allemaal in het gezelschap van je baby. Voor totale ontspanning voegen ze deskundige begeleiding zodat jullie samen optimaal kunnen genieten in het water.

 

Wellbabyness in Lummen

Ervaar puur welzijn bij Wellbabyness in Lummen. In een oase van rust bieden zij ontspanning en, indien nodig, medische begeleiding. Als privé babyspa onderscheiden zij zich, waardoor je in alle rust en onder begeleiding samen met je kindje kunt genieten van een unieke ervaring. 

 

Beebies&Bubbies in Genk

Bij Beebies&Bubbies in Genk nemen ze je graag mee op een unieke belevingsreis doorheen hun aanbod aan professionele therapieën voor de allerkleinsten én hun mama en papa! Ontdek hier de eerste biologische baby-spa met snoezelruimte in Limburg! Beleef unieke hydrotherapiesessies waar je baby vrij kan bewegen in verwarmd water, met een gunstig effect op darmtransit, krampjes en stoelgang. Geniet daarnaast van uitgebreide Shantala babymassage en een snoezelsessie op een verwarmd waterbed.

 

 
BABYSPA’S IN OOST-VLAANDEREN

 

Belle & Bulles in Zulte 

Bij Belle & Bulles in Zulte draait het allemaal om jou en je kleintje. Met Belle streven ze naar stralende momenten voor mama, baby en peuter met trendy accessoires en leuke gifts. Met Bulles creëren ze bewuste tijd voor intens contact tussen kersverse ouders en hun baby, met hydrotherapie en babymassage voor ontspanning en bevordering van de onderlinge communicatie. 

 

Rêves d’eau in Beveren-Waas 

Bij Rêves d’eau in Beveren-Waas verwelkomen ze je voor zalige babyspasessies, mama-massages en zwangerschapsmassages in hun gezellige praktijk. Ontdek de voordelen van hydrotherapie, babymassages en geniet van ontspannende momenten tijdens je zwangerschap of als nieuwe moeder.

 

Little Bubbles in Herzele

Ontdek Little Bubbles in Herzele, waar ze geloven in de voordelen van vroegtijdige beweging voor baby’s. Hier geniet je niet alleen van ontspanning, maar verlicht je ook fysieke ongemakken. Stimuleer de ontwikkeling van je kleintje in een unieke omgeving. En voor de allerkleinsten bieden ze watergewenning aan in hun verwarmde binnenzwembad, startend vanaf 3 maanden.

 

Babyzen in Belsele 

Babyzen in Belsele biedt een intiem en ontspannen moment voor jou en je baby! Ontdek de meerwaarde voor de ontwikkeling van je kleintje, waarbij motorische en mentale stimulatie samenkomen. De babyspasessies kunnen ook verlichting brengen bij reflux, krampen en constipatie.

 

Bebe Colette in Beveren-Waas 

Bij Bébé Colette in Beveren-Waas ervaar je het perfecte verwenmoment, of je nu gezellig met of zonder baby wilt genieten, met je partner of gewoon met vriendinnen. Ontdek hun concepten, waaronder Babyspa Bébé Colette, een unieke wellnesservaring voor de allerkleinsten en Maman Colette, een oase van me-time, rust en ontspanning.

 

O’lala Babyspa in Ronse

Ontdek O’lala Babyspa in Ronse! Na enkele weken in een nieuwe omgeving kunnen baby’s stress ervaren. Hydrotherapie en babymassage bieden een moment van ontspanning en vertrouwdheid. Tijdens hydrotherapie geniet je baby van vrij bewegen in een speciale mini jacuzzi, terwijl babymassage rustgevend werkt en een warme band creëert. Leer zelf de kneepjes van het masseren en geniet samen met je baby van deze unieke ervaring. 

 

Little me Babyspa in Schendelbeke

Bij Little me Babyspa in Schendelbeke, opgericht door de trotse moeder Kimberly, verwelkomen ze je in een van de eerste baby wellnesscentra in België. Met passie en liefde delen ze hun ervaringen om andere moeders te helpen. Ontdek het aanbod van hydrotherapie, waar baby’s gewichtloos drijven in een jacuzzi, en babymassage, wat een hechte band met je kleintje bevordert en de doorbloeding, spijsvertering en het immuunsysteem stimuleert.

 

Juno Kinderyoga en Babyspa in Kruishoutem 

Bij Juno Kinderyoga en Babyspa in Kruishoutem staat Steffi klaar als gedreven kinderyoga-instructeur en ervaren moeder. Ze biedt leuke en speelse kinderyogalessen aan, waarin kinderen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied groeien. Daarnaast verzorgt ze ontspannende bubbelende sessies in haar babyspa, waar baby’s van twee weken tot 1 jaar kunnen genieten van warm water en een zachte massage, perfect voor quality time met het gezin.

 

Hakunamatata Spa in Lebbeke 

Verwen je kleintje met een uniek babywellness moment bij Hakunamatata Spa in Lebbeke. Jouw baby ervaart rust en ontspanning in een speciaal ontworpen badje, waarbij de temperatuur aangenaam is en het water chloorvrij. Geniet van privé sessies, waarbij je baby vanaf 14 dagen tot 6-7 maanden terechtkan. De voordelen? Ontspanning voor zowel baby als ouders, en bevordering van de fysieke en mentale ontwikkeling.

 

 

BABYSPA’S IN VLAAMS-BRABANT

 

Baby Spa Akwa Bebe in Everberg 

Bij Baby Spa Akwa Bebe in Everberg bieden ze een unieke ervaring voor je baby. Je kan hier terecht voor baby wellness, Shantala babymassage en hydrotherapie. Met een speciale drijfband geniet je kleintje in warm water, met bubbels en gekleurde lampjes. Een ontspannende en stimulerende ervaring voor baby’s vanaf 2 weken tot ongeveer 8 maanden. Hydrotherapie sessies verlichten klachten zoals krampjes, reflux en constipatie. 

 

Babilo in Tervuren 

Welkom bij Babilo, de babyspa in Tervuren! Hier genieten baby’s van 14 dagen tot 7 maanden oud van veilige hydrotherapie en tedere babymassages. Ontdek de voordelen van het verzachten van lichamelijke ongemakjes tot het stimuleren van fysieke beweging, groei, slaap en emotionele ontwikkeling. Een bezoek aan Babilo staat garant voor plezier, ontspanning en waardevolle quality time met je kleintje.

 

 

We hopen dat deze ontdekkingsreis door de babyspa’s op Relaxy je heeft geïnspireerd en geholpen bij het vinden van de perfecte bestemming voor jou en je kleintje. Deze unieke wellness ervaringen bieden niet alleen ontspanning, maar bevorderen ook de fysieke en mentale ontwikkeling van je baby. Elk van deze locaties heeft zijn eigen charme en professionele begeleiding, zodat je in alle rust kunt genieten van waardevolle momenten met je kleintje.

Deel deze post:

Recente artikels