Moederdag bijna vergeten? Vind hier jouw last minute Moederdagcadeau!

Het is weer bijna zover, zondag is het Moederdag. De dag waarop wij allemaal onze mama’s eens extra verwennen. Was jij dit eventjes bijna vergeten en heb jij nog geen cadeau of heb je geen tijd om er één te gaan kopen?

Maar je vindt wel dat je mama eens meer verdient dan een doosje pralines of een bos bloemen. Zeg het dit jaar dan eens met een dagje wellness.

Speciaal voor jullie maakten wij op Relaxy een Moederdag pagina waar verschillende van onze partners hun uitzonderlijk Moederdag arrangement voorstellen. Hieronder stellen we jullie graag drie van onze partners voor met hun exclusieve arrangement.

Waer Waters

Met de Moederdag Cadeautip van Waer Waters kan je met twee personen een hele dag gaan genieten van alle wellness faciliteiten en deelnemen aan het gevarieerde belevingsprogramma voor slechts. Je krijgt daarbij ook een fles cava cadeau. Dit alles voor slechts 78,00€ voor twee personen.

 

 

 

  Thermae Boetfort

De Moederdag special van Thermea Boetfort betekent een hele dag relaxen en onbeperkte toegang tot de hele thermen. Daarnaast krijg je een body relax massage en een gelaatsverzorging cryo of collageen masker met hoofdmassage. Deze fantastische Moederdag special kan je aan mama geven voor slechts 110,00€ (prijs pp.).

 

 

 

Thermae Grimbergen

Ook Thermae Grimbergen voorziet een Moederdag special. Ook dit arrangement bestaat uit een hele dag relaxen en onbeperkte toegang tot de thermen, een body relax massage en een gelaatsverzorging cryo of collageen masker met hoofdmassage. Jouw mama kan in Thermen Grimbergen van dit arrangement komen geniet voor slechts 110,00€ (prijs pp.).

 

 

 

Neem zeker ook eens een kijkje op Relaxy zodat je al onze speciale arrangementen kan ontdekken!

Ontdek onze Moederdag arrangementen