Ontdek 10 massage- en beauty bestemmingen in Antwerpen

Blog - Ontdek 10 massage bestemmingen in Antwerpen

Wil je ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en jezelf onderdompelen in pure verwennerij? Ontdek de magische wereld van ontspanning bij tien betoverende massage- en beauty bestemmingen in Antwerpen. 

In deze blog nemen we je mee op een reis langs de meest zalige plekken in deze stad, zodat je moeiteloos jouw ideale bestemming voor een onvergetelijke massage of schoonheidsbehandeling kunt vinden. 

Laat je leiden naar pure ontspanning in het hart van Antwerpen!

Auxilium in Grobbendonk

Bij Auxilium in Grobbendonk ontdek je een unieke wellness ervaring volgens de 5 Oosterse natuurelementen. Gelegen te midden van de Kempense pracht, biedt Auxilium “full-day” wellnessarrangementen met massages en overnachtingsmogelijkheden. Geniet van een romantisch uitje, een feestelijke avond met vrienden, of zelfs een betoverende huwelijksnacht. 

Laat je meenemen naar een serene oase met een Ibiza-gevoel, omringd door dennen- en eikenbomen, een jacuzzi en een panoramische sauna met salie en edelstenen. Ontdek de verscheidenheid aan massages en holistische behandelingen en dompel jezelf onder in het natuurlijke wellness concept van Auxilium. Kom offline en herbron in deze betoverende plek, waar tijd even geen rol speelt. En houd zeker hun last minutes in de gaten voor speciale aanbiedingen!

Sensius Massage in Pulderbos

Ontdek Sensius Massage in Pulderbos voor ultieme ontspanning en stressvermindering. Een ontspanningsmassage biedt talloze voordelen, waaronder het versoepelen van spieren, het verlichten van spierkrampen, het verbeteren van de bloedsomloop en het bevorderen van de afvoer van vocht en afvalstoffen. Bovendien versterkt het je immuunsysteem en weerstand, wat resulteert in een betere gezondheid en minder ziekte. Door regelmatig een massage te ondergaan, verminder je niet alleen lichamelijke klachten, maar verbeter je ook je geestelijke welzijn. 

Bij Sensius Massage heb je de keuze uit verschillende  massagebehandelingen, waaronder ontspanningsmassage, hotstone massage en hoofd-, nek- en schoudermassage. En als je liever niet de deur uit wilt, bieden ze ook massages aan huis binnen een straal van 20 km vanaf Pulderbos. 

Gun jezelf de ultieme verwennerij en maak vandaag nog een afspraak bij Sensius Massage!

Thapanee Thai Massage in Zwijndrecht

Stap binnen in de serene oase van Thapanee Traditional Thai Massage in Zwijndrecht. Hier geniet je van een kalme en afgeschermde omgeving, perfect voor jouw moment van pure ontspanning. Laat professionele Thaise massage therapeuten je in de watten leggen met hun vriendelijke service. 

Bij Thapanee zijn ze gespecialiseerd in een breed scala aan massagebehandelingen, ontworpen om te revitaliseren en te vernieuwen. Of het nu gaat om zwangerschapsmassage, voetmassage, Thaise massage, ontspanningsmassage, hotstone massage en meer, ze hebben voor elk wat wils! 

Seven Stones in Beerzel

Bij Seven Stones in Beerzel bieden ze schoonheidsbehandelingen die verder gaan dan alleen uiterlijke verzorging. Hun passie voor het verlichten van pijn en het bevorderen van ontspanning heeft hen geleid tot een breed scala aan professionele behandelingen op maat. Van massages tot gelaatsverzorging, pedicure en zelfs pijnvrije vetverbranding en ontharing met behulp van moderne apparatuur. 

Hun doel is om zowel lichaam als geest te helen en te laten genieten, zodat klanten met een glimlach naar huis gaan. Ontdek de ware schoonheid van binnen en buiten bij Seven Stones.

Sbay Thai Massage in Boom

Sbay Thai Massage in Boom is dé plek voor een heerlijke Thaise massage in een exclusieve omgeving. Laat je meevoeren naar Thailand terwijl gediplomeerde Thaise masseuses je verwennen met diverse massages, zoals de traditionele Thaise massage, anti-stress massage, hotstone massage, zwangerschapsmassage en meer.

Geniet samen met je partner, vriend(in) of familie van een zalig ontspanningsmoment en kom helemaal tot rust. 

Of je nu kleine kwaaltjes hebt of gewoon wilt ontspannen na een stressvolle dag, bij Sbay Thai Massage bieden ze een divers aanbod aan massages, allemaal van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs!

Krungthep Thai Massage & Beauty in Lier

Krungthep Thai Massage & Beauty in Lier verwelkomt je met een breed scala aan professionele massages. De gediplomeerde masseuses bieden een breed scala aan speciale behandelingen  voor een complete ervaring.

Ontdek ook de verfrissende gelaatsverzorging, waarbij ze intensieve reiniging, hydratatie en massages combineren voor een stralende huid. Combineer je massage met een scrub en geniet daarna van een privé moment in hun wellnessruimte met jacuzzi en sauna, vergezeld van heerlijke hapjes en een fles champagne.

Ontdek de weldaad van hun Thaise traditionele massage, Thaise aromaolie massage, anti-stress massage, rug-, nek- en schoudermassage, Thaise voetmassage, zwangerschapsmassage, sportmassage, en nog veel meer.

Kom langs en laat je verwennen!

Nirvana Massage & Beauty in Kontich

Ervaar jouw ultieme (duo)massage moment bij Nirvana Massage & Beauty in Kontich! Geniet van een ontspannende en doeltreffende massage-ervaring in Antwerpen. Deskundige masseurs luisteren naar jouw behoeften voor een op maat gemaakte behandeling. 

Ontdek de verschillende kamers, elk met hun eigen unieke sfeer, van exotische buiten lounges tot authentieke Thaise en Indiase settings. Hun luxe Thaise massage tafels en oosterse ambiance zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Na elke massage nodigen ze je uit om te ontspannen op een rustgevend terras met een drankje, zonder enige haast.

Bekijk hun diverse aanbod aan massages, duo massages en arrangementen voor een verwenmoment in authentieke Thaise sfeer bij Nirvana Massage & Beauty. Van zwangerschapsmassage tot hotstone massage, ontspanningsmassage tot sportmassage – voor elk wat wils, altijd met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Veer-krachtig in Wijnegem

Bij Veer-krachtig in Wijnegem vind je een warme, huiselijke omgeving voor ontspanning van Body-Mind & Soul. Elke sessie is aangepast aan jouw behoeften, of je nu kiest voor een ontspanningsmassage met diverse oliën, een hotstone massage of een zwangerschapsmassage. Ze bieden ook therapeutische massages aan, waaronder zorg massages voor mensen met specifieke pijnen en gevoeligheden. 

In een persoonlijke en zachte sfeer helpen ze je graag naar meer veerkracht, zowel lichamelijk als geestelijk. En voor wie zich niet kan verplaatsen, bieden ze ook thuisbehandelingen aan.

Je bent van harte welkom bij Veer-krachtig, waar ze streven naar jouw welzijn.

Yasmi in Schilde

Bij Yasmi in Schilde draait alles om jouw welzijn. Als health coach biedt zij een breed scala aan diensten aan, van ontspanningsmassages tot voetreflexologie, Acces Bars en zelfs epigenetische scans. Je gezondheid ligt in jouw handen, maar Yasmi staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in elke levensfase. 

Samen zoekt ze naar de ideale service die perfect bij jou past. Haar aanpak is persoonlijk en op maat, want jouw unieke behoeften staan centraal.

Kom langs en ervaar zelf de aandacht en zorg die je verdient bij Yasmi. Zij kijkt ernaar uit om je te ontmoeten in haar praktijk!

Casa Elise in Olen

Breng een bezoek aan Casa Elise’s schoonheidsinstituut en verwen jezelf met een heerlijke verwendag! Hier kun je genieten van verschillende beauty-arrangementen, alleen of samen met je partner of vriendinnen.

Laat jezelf onderdompelen in een wereld van massages, gelaatsverzorgingen en hun nieuwe Japanse headspa, allemaal aangepast aan jouw individuele behoeften. De op maat gemaakte behandelingen zorgen ervoor dat jouw huid en lichaam naar een hoger niveau worden getild.

Bij Casa Elise staat jouw welzijn centraal. Ontdek een scala aan massages, waaronder voetmassages, ontspanningsmassages, hotstone massages en anti-stressmassages, evenals pedicures, manicures en gelaatsverzorgingen.

Stap binnen in de ontspannen sfeer van de nailspa, met fluwelen zetels, roze tegels en een prachtige bloemenmuur. Kies voor een manicure met gellak of een rustgevende pedicure en voel je als een koningin.

 

Bedankt voor het meereizen door deze ontspannende reis langs tien betoverende massage- en beauty bestemmingen in Antwerpen. Hopelijk heb je nu een goed idee waar je moet zijn voor een heerlijke verwennerij. Laat jezelf leiden naar pure ontspanning te midden van de drukte van Antwerpen!

Deel deze post:

Recente artikels