Een dagje zen bij Carbon Sense City Spa

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. In juni nam blogster en kersverse mama Stephanie Duval een welverdiende break in Carbon Sense City Spa in Genk. Ontdek hier wat ze vond van haar dagje zen…

 

Na de geboorte van mijn dochtertje Juliet snakte mijn lichaam en geest naar een stevige dosis zen. Toen ik dus de mogelijkheid kreeg om naar Carbon Sense te gaan, greep ik die kans met beide handen aan. Ik nam een goede vriendin mee waarmee ik recent een bedrijf opstartte, en die zelf ook net mama werd. We besloten om er een dagje team building en girl talk van te maken.

We werden hartelijk ontvangen in Hotel Carbon, op de bovenste verdieping bij de spa. Vanop het strakke en moderne terras heb je een prachtig zicht over de stad Genk – maar jammer genoeg leende het weer zich niet zo tot buiten loungen in bikini. Binnen was er echter ook genoeg te beleven en te ontdekken.

We begonnen met een deugddoend voetenbad, en genoten van een glaasje prosecco terwijl we geurend badzout in het warme water gooiden. Gezellig naast elkaar met zicht op Genk: het was perfect om honderduit tegen elkaar te vertellen over onze gloednieuwe dochters.

Daarna doken we onder de belevingsdouche – de tropische stand was onze favoriet – en kropen we in de sauna. Tussendoor scrubden we ons lijf schoon, vooraleer we in de hammam gingen uitblazen. Al snel was het tijd voor onze gelaatsverzorgingen en massages.

Heel leuk aan Carbon Sense is dat je met twee in een verzorgingskamer terecht kan en tegelijk je behandelingen kan ondergaan. Je hoeft dus niet om beurt te gaan of elkaar op te wachten na aparte behandelingen: veel gezelliger zo. Carbon Sense werkt met de heerlijk ruikende producten van Comfort Zone, die ervoor zorgden dat we helemaal zen en met een stralende huid weer naar buiten kwamen.

We beëindigden ons bezoek aan de spa met een lekkere lunch in het restaurant van Carbon Sense. Een beetje jammer dat er niet meer gezonde slaatjes op het menu staan, maar dat betekende wel dat we zonder schuldgevoel van de andere lekkere snacks konden genieten. We wierpen nog een laatste blik op de skyline van Genk, en vervingen onze comfortabele badjassen en slippers daarna met tegenzin weer door onze eigen outfits. Maar de rit naar huis, die was 100% zen.

 

 

Meer informatie over Carbon Sense vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/publieke-sauna/genk/55-carbon-sense-city-spa/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Stephanie Duval

Voor meer foto’s, bezoek 70percentpure.

Deel deze post:

Recente artikels