Een sneak peek in de Nederlandse wellness wereld

Blog - Een sneak peek in de Nederlandse wellness wereld

Wellness liefhebbers uit Nederland opgelet! We zijn verheugd om onze eerste 7 Nederlandse partners te introduceren die nu ook beschikbaar zijn voor boeking via Relaxy. En voor onze Belgische gasten: je kunt nu de grens oversteken en genieten van een Nederlandse sauna beleving. We kijken ernaar uit om jou een grenzeloze wellness ervaring te bieden!

Soak Urban Wellness in Amsterdam (Noord-Holland) – Privé Sauna

In het hart van Amsterdam-Zuidoost biedt Soak Urban Wellness een oase van rust te midden van de kantoren jungle. Deze boutique sauna lounge en wellness studio, opgebouwd uit 8 gerecyclede zeecontainers, zijn een hip health & wellbeing concept waar je kunt onthaasten van dagelijkse stress.

Bij Soak Urban Wellness geniet je van totale privacy in hun ‘Private Wellness Sauna Studio for 2’, inclusief een traditionele Finse sauna, een eucalyptus stoomcabine, en meer. Na je ontspanning kun je genieten van verfrissende drankjes en gezonde snacks in de wellness lounge. Verwen jezelf ook met hun massage services, waaronder de 3D massage pods die je het gevoel geven dat vier paar handen je tegelijkertijd stevig masseren.

Waar wacht je nog op? Kom langs en laat hen je helpen om te ontspannen, op te laden en te genieten van het moment bij Soak Urban Wellness!

Wellness Fontein in Den Haag (Zuid-Holland) – Privé Sauna

Welkom bij Wellness Fontein, de gezelligste privé sauna van Den Haag en omgeving. Hier draait alles om jouw ontspanning in een aangename sfeer. Het gloednieuwe wellness centrum is voorzien van moderne faciliteiten en een sfeer waarin je je direct thuis zult voelen. Hygiëne staat bij hen hoog in het vaandel, en ze zorgen ervoor dat je voorzien bent van handdoeken, badjassen en slippers tijdens je bezoek.

Neem een moment voor jezelf en laat de drukte achter je. Deze privé sauna biedt alle privacy die je nodig hebt om stress te lijf te gaan en volledig tot rust te komen. Geniet van de luxe 4-in-1 stoombad, de jacuzzi, de Finse sauna en de sfeervolle relaxruimte, allemaal voor jou alleen.

Trakteer jezelf op een dagje ontspanning bij Wellness Fontein en voel de stress van je afglijden in deze privé sauna. Ze heten je van harte welkom voor een onvergetelijke wellness ervaring!

SPA ‘Parel in t groen’ in Oisterwijk (Noord-Brabant) – Privé Sauna

Laat je meevoeren naar een oase van stilte en rust bij SPA ‘Parel in ’t groen’ in Oisterwijk. Te midden van de prachtige natuur vind je hun luxe privé verblijven, de ‘Wellness-Parels’. Hier beleef je niet alleen de geuren van bossen en vennen, maar ook de rust van het platteland en de typische Brabantse gezelligheid.

Bij SPA ‘Parel in ’t groen’ heb je de keuze uit maar liefst vijf verschillende ruimtes om te ontspannen, elk met hun eigen unieke wellness faciliteiten. Ontdek de rust en luxe van:

  • ‘Loft 1’: Deze rustieke loft in een traditionele hoeve, met glazen wanden die binnen en buiten verbinden, biedt een eigen wellness-tuin met jetstream whirlpool en barrel-sauna, te midden van prachtige weiden.
  • ‘De Hooiberg’: Een charmante setting met rustieke elementen en een knusse sfeer, waar je je volledig kunt terugtrekken en genieten van de rust, terwijl je ontspant in de jacuzzi of hammam.
  • ‘Loft 3’: Deze sfeervolle loft in een traditionele hoeve heeft glazen wanden, weids uitzicht, een wellness-tuin met jetstream whirlpool, en een luxe lounge-terras voor ultiem genieten van het Brabantse landschap.
  • ‘De Suite’: Deze sfeervolle suite eveneens in een traditionele hoeve biedt rustgevend uitzicht op weiden en bosranden, en een wellness-tuin met een jetstream whirlpool voor volledige ontspanning.
  • ‘Het Veld’: In deze oase kun je ongestoord genieten van je eigen zwemspa, whirlpool, Finse sauna en regendouche, met binnen een ruimtelijke inrichting en uitzicht over de weilanden, omringd door het rustgevende Brabantse platteland.

     

Ben je toe aan wat me-time? Bij SPA ‘Parel in ’t groen’ ben je aan het juiste adres. Of je nu alleen komt of met een geliefde, hier kun je helemaal tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap. Laat je verwennen door een holistische massage of een sessie in de hammam en voel je herboren. Te midden van de Oisterwijkse Bossen en Vennen combineert deze privé sauna ontspanning, wellness en natuur perfect. Dompel jezelf onder in luxe en vrijheid bij SPA ‘Parel in ’t groen’!

Even Wellness in Waalre (Noord-Brabant) – Privé Sauna

Bij Even Wellness in Waalre draait alles om genieten. Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een mediterrane sfeer die je even doet wegdromen naar Ibiza. Hier komen rust en comfort samen, waardoor deze privé sauna een toevluchtsoord is waar je heerlijk tot rust kunt komen, weg van de drukte van de dag.

Geniet van de sauna met kleurentherapie en koel daarna af op de privépatio onder de stortemmer of op de Balinese loungebank. Neem plaats in de jacuzzi, die je kunt instellen tot 40 graden, en laat je verwennen door de massagestralen en bubbels. Sluit je wellness ervaring af met een heerlijk geurend stoombad.

Even Wellness biedt alle comfort die je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Het is de perfecte plek om even helemaal weg te zijn en te ontspannen in een serene omgeving.

Luxexcellent in Maasdonk (Noord-Brabant) – Wellness Overnachting 

Bij Luxexcellent staat een wellness overnachting synoniem aan optimaal genieten en heerlijk ontspannen in je eigen suite. Of je nu kiest voor de ‘Wellness Suite’ met een heerlijk bubbelbad en een gezellige relaxruimte, of voor de ‘Love Suite’ met bubbelbad en sauna, bij hen staat luxe en comfort centraal.

Geniet samen van een ontspannen tijd, compleet met sauna, bubbelbad en een grote tuin om te ontspannen. Alles is tot in de puntjes verzorgd voor een onvergetelijk verblijf, inclusief een vers bereid driegangendiner en een ontbijt op bed.

Of je nu een romantisch weekendje weg plant of een zen-moment zoekt, bij Luxexcellent vind je de perfecte suite om aan al je wensen te voldoen.

Ontspan, keer naar binnen en ervaar ultiem geluk bij Luxexcellent.

Wellness Dome Penthouse in Kerkrade (Zuid-Limburg) – Privé Sauna & Wellness Overnachting 

Beleef een unieke wellness ervaring in het Wellness Dome Penthouse, gelegen op de 5e verdieping van het Roda JC voetbalstadion in Kerkrade. Dit bijzondere penthouse biedt een luxe overnachting met een adembenemend uitzicht op het speelveld, vooral op wedstrijddagen vanuit de inpandige skybox. Een overnachting is niet vereist; je kunt hier ook gewoon enkele uren ontspannen in hun privé sauna.

Geniet van een scala aan wellness faciliteiten, waaronder sauna’s, whirlpools, infraroodcabine, stoomcapsule en meer. Binnen geniet je van moderne gemakken zoals Sonos geluidssystemen, Netflix, Spotify en dimbare verlichting, voor een ontspannen sfeer.

Dit penthouse is perfect voor een romantische ontsnapping of een gezellig uitje met vrienden. Bovendien biedt het nabijgelegen Kerkrade tal van eetgelegenheden, activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder de Gaia Zoo en diverse musea. Voor Belgische bezoekers die de grens oversteken, biedt deze accommodatie zeker ook een unieke ervaring om van te genieten.

Kom en ervaar de ultieme ontspanning en luxe in het Wellness Dome Penthouse!

Bed & Wellness De Paauw in Sluis (Zeeland) – Privé Sauna & Wellness Overnachting

Ontsnap naar het betoverende Zeeuws-Vlaanderen en geniet van een onvergetelijk verblijf bij Bed & Wellness De Paauw in Sluis. Gelegen te midden van de idyllische polders, bieden ze een luxueuze oase waar ontspanning en genot centraal staan.

Deze voormalige boerderij is omgetoverd tot een prachtige Bed & Wellness, waar rust en privacy zowel binnen als buiten te vinden zijn. Ontwaak in een sfeervolle slaapkamer op de voormalige hooizolder en ontspan in de ruime woonkamer. Een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer met regendouche maken het plaatje compleet voor een perfect verblijf.

Verwen jezelf verder met de verschillende wellness faciliteiten, zowel binnen als buiten. Ontspan in de sauna, houtgestookte hottub, whirlpool en stoomsauna, en geniet in de zomer van hun zonneterras met comfortabele loungehoek en ligbedden.

Maak je ervaring compleet met een bezoek aan hun massagesalon. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een volledig ontspannen dagje en/of nachtje weg is te vinden bij Bed & Wellness De Paauw.

 

Of je nu op zoek bent naar een rustgevende sauna-ervaring, een zalige massage, of gewoon een moment van pure ontspanning, onze Nederlandse partners hebben het allemaal. We hopen dat deze kennismaking met deze eerste 7 partners je heeft geïnspireerd om zelf de voordelen van wellness te ervaren. Vergeet niet om regelmatig terug te komen, want ons platform zal blijven groeien en nieuwe bestemmingen toevoegen om jouw wellness ervaring nog beter te maken.

Deel deze post:

Recente artikels