Ga voor het ultieme zomer gevoel in eigen land

Ontdek de speciale zomer arrangementen en last minutes, ideaal om er even tussenuit te gaan met z’n tweetjes, alleen of met het hele gezin! Liever een wellness bij jou in de buurt of maak je er graag een uitstapje van? Hieronder lijsten we, per provincie, enkele suggesties op!

We gaan van start in Limburg:
Verda Wellness
: Geen zin in stress op de luchthaven of lange vluchten naar exotische oorden maar wel nood aan ontspanning? Welkom bij Verda Wellness waar u gastvrij ontvangen wordt met een warme glimlach.
Ontspannen is geen probleem dankzij al de uitgebreide wellness faciliteiten en zonnig gelegen zwembad. Tussen het ontspannen door verwennen zij u indien gewenst met een hapje en een drankje voor het ultieme vakantiegevoel dichtbij huis.
https://www.relaxy.be/prive-sauna/lommel/817-verda-wellness/

Lavendine Pure: Summervibes hier! Kom tot rust in de zoutgrot (70 graden), bubbel in de buitenjacuzzi en toast op het leven. Zwem in de ecologische zwemvijver waarin het zachte water over je huid glijdt, doe je ogen dicht onder de rieten parasol. Voor elke klant gratis een karaf met verfrissend ijswater met munt en citroen, en een schoteltje watermeloen. Relax, enjoy, discover!
https://www.relaxy.be/prive-sauna/genk/857-lavendine-pure/

Op naar Antwerpen:
Au Bain Julie:
Bij zonnig weer is er geen leukere plek in de Kempen dan aan het buitenzwembad!  Kom heerlijk genieten van wat verfrissing , duik in het buitenbad om nadien gezellig uit te rusten / zonnen op de ligbedjes aan het water. Doe je het liever wat rustiger aan en hou je van lekker aperitieven in de ruime lounge ? Het kan hier allemaal. Iedere donderdag avond van mei tot september is het mogelijk om een MEZZE arrangement te boeken bij jullie verblijf. 
https://www.relaxy.be/prive-sauna/zoersel/743-au-bain-julie/

Relax: Kom RELAX-en in de zalige privé sauna. Wil jij deze zomer genieten van een heerlijk (toch nog beetje verwarmd ), zwembad in ontspannen sfeer zonder drukte in een privé tuin zonder inkijk? 
Zij hebben deze zomer heerlijke cocktails, mocktails en ijsjes om je te verfrissen, maar uiteraard blijft onze normale kaart ook bestaan. En vanaf nu t.e.m. 15/08 kan je ook door de week komen overnachten in hun slaapton.
https://www.relaxy.be/prive-sauna/herenthout/1217-relax-prive-sauna/

Verder naar West-Vlaanderen:
Sauna Miro:
Hier kan je al jaren terecht voor hun zomerformule. Als het mooi weer is,
vertoeven de klanten meestal buiten in de zuidgerichte tuin. Je kan vrij gebruik maken van het bubbelbad en van ons zwembad met jetstream om tegen stroom te zwemmen. Binnen is er een infraroodsauna en een hammam, die zelf bij warm weer deugd doen. Voor de zomerformule is er een korting van 10 euro.
https://www.relaxy.be/prive-sauna/zwevezele/826-sauna-miro/

Villa Cecha: Kom genieten van de privé-wellness en kom volledig tot rust in de zonovergoten
zentuin. Maak gebruik van hun Finse sauna met LED kleuren, Turks stoombad met
sterrenhemel, infrarood cabine, relaxruimte met zicht op de privé tuin of ontspan in de
overloopjacuzzi met ontspanningsruimte. Zij maken deel uit van de Lekkere Westen Logies
van de Westtoer. Ontdek het zelf en geniet!
https://www.relaxy.be/prive-sauna/oostende/1145-villa-cecha-benb-en-wellness/

We sluiten af in Oost-Vlaanderen:
Aan de Leie:
Klanten schrijven hier in het gastenboek “we waanden ons hier op vakantie…. het is hier precies de Provence Aan de Leie.” Aangezien de wellness faciliteiten zich voor een groot deel buiten in de sfeervolle en romantische tuin met zandstrand bevinden, zijn ze met Aan de Leie het zomeradresje bij uitstek! Genieten van wellness met een fris glaasje cava of fruitsap en tussendoor afkoelen in de zwemvijver en genieten in de tuin, dat is de zomer op zijn best.
https://www.relaxy.be/prive-sauna/deinze/32-aan-de-leie/

Vita Sana: Met 400m2 aan privé wellness, een openluchtzwembad met jetstream en overloop is er plek genoeg om tot rust te komen. Alle leeftijden zijn welkom (gratis tot 11 jaar) en dankzij de leuke opblaas beesten hebben je kinderen (of jij) de tijd van hun leven! Buiten kan je nog genieten van een jacuzzi met massagejets. In juli en augustus ontvang je een uur gratis wanneer je voor drie uur boekt en een half uur bij boeking van twee uur.
https://www.relaxy.be/prive-sauna/erembodegem/66-vita-sana-wellness/

Meer leuke plekken ontdekken bij jou in de buurt? Bekijk dan zeker onze complexen,
zowel privé als openbaar, op www.relaxy.be

Deel deze post:

Recente artikels