Nore’s positieve ervaring bij Ayana Wellness: 6 redenen om ook te bezoeken

Blog - Ayana Wellness: Pure verwennerij in Kapellen 

Ter gelegenheid van de Relaxy Verwenweken hebben we enkele influencers op pad gestuurd om te genieten van ontspanning bij een aantal van onze partners. Deze keer bracht Nore, vergezeld van haar partner, een bezoek aan privé sauna Ayana Wellness in Kapellen. In deze blog delen we niet alleen Nore’s ervaringen, maar onthullen we ook 6 redenen waarom een bezoek aan Ayana Wellness een must is voor iedereen die op zoek is naar pure ontspanning en welzijn.

1. Luxe en welzijn hand in hand

Bij Ayana Wellness komen luxe en welzijn samen in perfecte harmonie. Elke bezoeker wordt ondergedompeld in een wereld van pure verwennerij en ontspanning. Hun doel is om een zintuiglijke reis te creëren die het lichaam, de geest en de ziel voedt. Vanaf het moment dat je deze privé wellness binnenstapt, word je verwelkomd in een wereld van luxe en elegantie. De moderne en stijlvolle inrichting is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en harmonie op te roepen. Elk detail is met precisie gekozen, en de aandacht voor kwaliteit staat centraal, waardoor een ongeëvenaarde wellness ervaring wordt gegarandeerd.

2. VERDE en TERRA

Ontdek de unieke charmes van de twee privé-units, VERDE en TERRA, elk met hun eigen luxe faciliteiten. Beide units zijn ontworpen met als doel een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij moderne voorzieningen en uitstekende service centraal staan. Of je nu de voorkeur geeft aan een verkwikkende duik in het binnen- of buitenzwembad, wilt ontspannen in de rustgevende whirlpool, of alle stress wilt weg laten smelten in de sauna en het stoombad, bij Ayana vind je alles wat je nodig hebt. Voor diepgaande spierontspanning biedt de infrarood strip een ideale oplossing om gespannen en vermoeide spieren te verlichten. En dit is nog maar het begin; een verfrissende regendouche en een ruime kleedkamer zorgen ervoor dat je bezoek aan Ayana compleet is.

3. Een unieke zwemervaring

Geniet van de unieke ervaring waarbij je vanuit het binnenzwembad rechtstreeks naar het buitenzwembad kunt zwemmen, een kenmerk dat Ayana Wellness onderscheidt van andere wellnesscentra. In de buitenomgeving kun je ook volledig in alle privacy ontspannen.

4. Maatwerk voor elke gast

Bij Ayana wordt elke gast behandeld als een VIP, met maximale privacy en persoonlijke aandacht voor hun individuele behoeften en voorkeuren. Zo kan je zelfs je eigen playlist koppelen aan het speakersysteem dat aanwezig is.

5. Voor ieder wat wils

Of je nu een romantisch uitje plant, een ontspannen dagje weg met vrienden zoekt, of gewoon jezelf wilt verwennen met een welverdiende traktatie, Ayana biedt een uitgebreid scala aan wellnessfaciliteiten en arrangementen om aan al jouw wensen te voldoen.

6. Positieve feedback van Nore

En wat kan er belangrijker zijn dan de mening van gasten? Zo bracht Nore afgelopen maart een bezoek aan Ayana Wellness en dit waren haar bevindingen: “Lekker kunnen genieten door Relaxy in de prachtige Ayana Wellness. Zowel het personeel als de faciliteiten zijn echt top! Ook super fijn dat er buiten gedeelde aanwezig is. Zeker een aanrader!”


Helemaal overtuigd en nood aan een dagje wellness? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Van 22 april tot 12 mei 2024 lopen onze Relaxy Verwenweken. In deze periode kun je genieten van speciale aanbiedingen bij Ayana Wellness en andere deelnemende wellness locaties op Relaxy. Trakteer jezelf op een verwenmoment en laat je betoveren door de ontspannende arrangementen die onze partners te bieden hebben.

Deel deze post:

Recente artikels