Lavendine Pure. Het decor van onze fotoshoot en in het bezit van mijn favoriete faciliteit.

Vorige maand bezochten we Lavendine Pure in Genk. Omdat we jullie de mooiste beelden, maar vooral de beste adresjes van Vlaanderen willen tonen, zijn we zelf op pad gegaan. Eenmaal aangekomen bij Lavendine Pure, stap je uit in een rustige en groene omgeving. De buitenkant van het pand belooft alvast veel goeds! 


Na het aanbellen duurt het niet lang voordat de zoekvoerster, Martine, de deur opent met een brede glimlach.  Op de website geeft ze aan haar klanten met open armen en een Limburgse glimlach te ontvangen. Dat kunnen we alvast bevestigen.  

Na een korte kennismaking, krijgen we een rondleiding doorheen het wellnesscomplex.   
Binnen enkele minuten voelden wij ons al helemaal zen. Ondanks dat we er aan het werk waren, genoten we echt van de relaxte sfeer en de gastvrijheid van Martine en haar man Daniël. 

Wie zijn de gezichten achter Lavendine precies? 

  • Tine is voormalige teamcoach in de zorgsector. Nu is ze energetisch massagetherapeute, Qi Gong beoefenaar en voedingstherapeute. Tine houdt ervan als anderen zichzelf kunnen zijn bij haar en tot rust kunnen komen.
  • Daniël is de kracht achter Lavendine Pure. Een geduldig persoon met een knap technisch inzicht en een goede smaak! Daniël is puur en oprecht, what you see is what you get. Hij zorgt ervoor dat alles op wieltjes loopt.

Tussen het shooten door werd ons verteld dat er andere gasten in het gebouw aanwezig waren. Gasten die al voor de 10e keer terugkwamen. Dat wil al wat zeggen natuurlijk! 

Tine en Daniël willen dat je bij hun kan thuiskomen, je batterijen opladen en met veel energie weer verder op pad kan gaan. Je kan er logeren, genieten van de privéwellness of van een zalige massage. Aan jou de keuze!

Wellness en B&B

Lavendine Pure beschikt over alle faciliteiten die jouw saunabezoek compleet maken. Van een deugddoende massage tot een Finse Sauna, zoutgrot, jacuzzi en voetenbadje. Zo’n zoutgrot is trouwens mijn favoriet. Omdat ik last heb van astma, helpt zo’n zoutgrot enorm met het reinigen van mijn luchtwegen. 

Daarnaast heb je ook nog infraroodzetels en een gashaard met relaxzeteltjes. Tijdens ons bezoek kwam de zon piepen, waardoor de tuin en de jacuzzi buiten nog meer genieten is. Waren we niet aan het shooten, was ik vast en zeker in slaap gevallen in de ligzetel. 

Vanuit de tuin kan je via een schuifdeur naar de zwemvijver. De zwemvijver is niet privé, maar hier kan je zeker een moment nemen en genieten van de natuur en de weilanden die zich rondom Lavendine Pure bevinden. Zo’n zwemvijver is ecologischer en tijdens de lente en zomer ook verwarmd. Ja hoor, we kunnen je geruststellen dat de bodem te zien is en dat er geen vissen aan je voeten zullen hangen. 😉

Boek je een arrangement of overnachting? Dan ontbijt je in een aparte kamer die utizicht heeft op de zwemvijver. Voor het ontbijt werken Martine en Daniël samen met ondernemers uit de regio en kiezen ze voor verse en biologische producten. 

Tijdens het boekingsproces kan je allerlei extra’s toevoegen aan je verblijf. Zo kan je 2,5 of 3,5 uur privéwellness toevoegen, een of meerdere massages, (elektrische) fietsen huren, een (duo)vespa huren of een heerlijke picknick voor onderweg. Je ziet dan meteen de prijs voor jouw gekozen opties. 

Zoveel keuze, waardoor ze geen ‘vaste’ arrangementen aanbieden. Boek daarom gerust een plek en voeg achteraf alle nodige extra’s toe. 

Wij zijn benieuwd naar de mooie beelden bij Lavendine Pure en zijn zeker nieuwsgierig naar jullie ervaring na een bezoekje aan dit rustgevende plekje in Genk. 

Boek jouw wellnessmoment via: https://www.relaxy.be/prive-sauna/genk/857-lavendine-pure/

Boek jouw overnachting via: https://www.relaxy.be/wellness-overnachting/genk/892-benb-lavendine-pure/  

Deel deze post:

Recente artikels