LYF ontspanningshuis

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscentra, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. Deze keer is het een beetje anders gelopen. Lyf ontspanningshuis in Lichtervelde nodigde de beheerders van Relaxy.be uit om zelf eens te genieten van het prachtig aanbod dat in Vlaanderen terug te vinden is. Het verslag en foto’s vind je hier terug…

Iedereen kent dat gevoel wel. Het is vrijdag 4 uur in de namiddag, je bent rustig al aan het uitbollen en net zoals iedereen naar de klok aan het staren zodat je klokslag om 5u aan het weekend kan beginnen. Dit resulteert dan in files, gooi daar nog een hoop regen bij en je hebt een spits om U tegen te zeggen. Vanuit Antwerpen naar Lichtervelde hebben we er een kleine 2 uur over gedaan, dus de nood naar ontspanning was hoog!

Bij aankomst werden we ontvangen door de gastvrouw. Zij begeleide ons naar de ‘Greenhouse’ waar we konden starten aan ons wellness overnachting met diner & ontbijt. Geloof ons, de moment dat de deur voor ons werd geopend en we over de deurdrempel wandelde, viel er een enorme last van onze schouders en waren we de trip naar Lichtervelde al lang vergeten!

Net voordat onze gastvrouw ons alleen ging laten, vroeg ze naar onze voorkeur voor het diner. Je hebt een uitgebreide keuze, dus voor iedereen wat wils. Ben je net zoals mijn partner vegetarisch? Ook al waren er geen vegetarische gerechten op de kaart vermeld, werd er geen probleem over gemaakt en was het inspiratiegerechtje overheerlijk.

Nadien kan je enkel maar genieten van de rust die er heerst. Door de overvloed aan faciliteiten weet je niet waar eerst beginnen. Ik zou ze allemaal kunnen opsommen, maar dat gaan we jullie besparen.

Het leukste naast de sauna en jacuzzi vonden wij dat je in een aparte kamer aan de open haard in 2 schommel lig stoelen kon gaan liggen. Beeld je even de volgende zaken in: het geluid van knetterend hout door de open haard, het geluid van de regen op de raam, een zacht jazz muziekje op de achtergrond en een glaasje wijn. Onmogelijk om niet in slaap te vallen na zo’n lange week!

Nadat we ’s morgens met een groen uitzicht zijn wakker geworden, werd het ontbijt geserveerd. Het ontbijt dat we kregen was zo gevarieerd en vers! Misschien voor ons net iets te veel, wij hebben pas laat in de avond terug honger gekregen, maar ons hoor je hierover zeker niet klagen.

Meer informatie over Lyf Ontspanningshuis vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/lichtervelde/529-lyf—greenhouse/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Deel deze post:

Recente artikels