Sephora x Casa Madera.

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. In januari genoot het vloggerteam van Casa Madera (http://www.youtube.com/channel/UC84S648or61rFT0bIiDIoeA) bij Wellness Sephora in Wichelen van een romantische avond. Ze maakten er een sfeervol filmpje over, en dat delen we hier graag met je!

Hebben jullie het ook altijd zo druk? En ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor valentijn? Wat dacht je van enkele uurtjes relaxen in een privéwellness onder jullie twee? Wij testten alvast wellness & spa Sephora in Wichelen uit en waren aangenaam verrast, want je wordt er omringd door pure luxe en design.

Als er iets is wat we geleerd hebben de afgelopen twee jaar, is dat hoe druk je het ook hebt, ontspanning altijd belangrijk is. En als dat gepaard kan gaan met mooi design? Dan zijn we helemaal in onze nopjes. Met hun prachtige binnenzwembad is Sephora in Wichelen volgens ons alvast de ideale wellness voor elk moment van het jaar.

Meer informatie Schoonheidsthermen Sens vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/wichelen/256-sephora-wellness-en-lounge/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

Tekst en foto’s: Casa Madera

Voor meer foto’s, bezoek Casa Madera

Deel deze post:

Recente artikels