Lynn bezocht Wu Wei in Kortrijk

Wellness bezoekje bij Wu Wei in Kortrijk

Wu Wei Na een drukke werkweek waren we beiden toe aan een ontspannend wellnessdagje. Vanaf het moment dat we de oprijlaan van Wu Wei opreden wisten we dat dit hier wel zou lukken. Dit werd nog eens bevestigd door de inrichting met zijn vele houtaccenten en zachte kleurentinten die zorgden voor een juiste en rustgevende sfeer.
Dit complex is dicht gelegen bij de E17 en in de nabijheid van het stadscentrum van Kortrijk maar toch heb je het gevoel dat je ver van de bewoonde wereld bent.

 

Wu WeiWe werden vriendelijk onthaald en kregen meteen het nodige badlinnen en slippers zodat we ons konden omkleden en aan de rondleiding beginnen.
 
Tijdens deze rondleiding kregen we de nodige uitleg over alle beschikbare faciliteiten. Deze oude drukkerij biedt een binnen- en buitenbad,  traditionele hamam, drie verschillende sauna’s, een belevingsdouche, een Japans bad en relaxruimtes waar u de batterijen terug kan opladen. Verder is er bij elk van deze faciliteiten een douchemogelijkheid voorzien, wat wijst op de hoge hygiëne standaard. In het publieke gedeelte is tevens badkledij verplicht.
 
Na de uitgebreide tour gingen we naar de gezellige ‘huiskamer’ met openhaard waar we genoten van een gezonde, huisbereide en biologische lunch en zicht op de binnentuin met zwembad. Wij kozen voor een lunchbox die we deelden samen met twee verse limonades.

 

Wu WeiOm 15 uur werden we boven verwacht voor een duoarrangement dus dit gaf ons nog een uur de tijd om het complex te ontdekken. Gelukkige hadden we na onze behandeling nog tijd over want dit was niet genoeg om van alles met volle teugen te genieten.

Het absolute summum van onze dag was dan toch de duobehandeling. Ik kreeg een gezichtsbehandeling en mijn lief een rugmassage. Zowel de specialiste als de behandelingen op zich getuigden van hoogstaand niveau. Wij voelden ons hierna helemaal ontspannen, gereinigd en los gekneed.

 
 

Jammer genoeg moesten we om 17u ons wellnessdagje beëindigen voor een etentje met vrienden in Antwerpen. Maar als we in de toekomst nog eens tot rust willen komen in een uistekende setting weten we waar naartoe.

 
Lynn & Kenneth

 

Meer informatie over Wu Wei vind je op Relaxy.be:

[button href=”http://www.relaxy.be/wellness/kortrijk/44-wu-wei/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Relaxy[/button]

[button href=”http://www.relaxy.be/website_link/44/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Website[/button]

Deel deze post:

Recente artikels