Na last minutes nu ook first minutes bij Relaxy

Vanwege Covid-19 was het wekenlang niet mogelijk om naar de sauna te gaan om te relaxen. Jullie hebben dan ook al veel – heel veel – geduld moeten hebben. Velen van jullie wilden al een plekje reserveren in jullie favoriete sauna om als één van de eersten te kunnen genieten van een wellness-moment. Daarom gingen we voor jullie aan de slag om hier een gepaste oplossing voor te vinden. Het resultaat? De first minutes-wedstrijd van Relaxy.

Na last minutes nu first minutes 

Onze last minutes kende je waarschijnlijk al. Op www.relaxy.be/lastminutes kunnen saunaliefhebbers aan voordelige tarieven een saunabezoekje reserveren. Maar naar de sauna gaan (gepland, ongepland of last minute), was de laatste weken niet langer mogelijk om onze gezondheid te beschermen in coronatijden. Daarom kijken we allemaal erg uit naar de dag waarop het terug mag. In afwachting daarvan, kan je wel kans maken om  als eerste je plaatsje te bemachtigen in je favoriete sauna. Van zodra de sauna’s terug open mogen, ben jij als winnaar dus al zeker van je plekje.

Waarom zijn first minutes voor jou interessant? 

Van zodra de sauna’s en wellnesscentra groen licht krijgen van de veiligheidsraad om de deuren te openen, zullen er nog wel maatregelen gelden om de capaciteit te beperken. Het kan dus best dat je nog erg lang moet wachten vooraleer jij effectief kan genieten van je relaxmoment. Om je toch alvast te laten wegdromen van jouw eerste post-corona saunabezoekje, geven we alle deelnemers aan de first minute-wedstrijd de kans om als eerste hun plek te bemachtigen. 

Waarom is deelnemen belangrijk?

Sauna’s en wellnesscentra hebben – net zoals vele andere ondernemingen – erg geleden onder deze coronacrisis. Die impact zullen de uitbaters ook nog een hele tijd voelen en alleen jij als saunaliefhebber kan hen hier door helpen. Daarom is deze winactie zo belangrijk. Voor hen, voor jou, voor ons.  

Hoe kan je deelnemen? 

Voor alle duidelijkheid: we verloten een eerste plek in de wachtrij. De aankoop van je saunabezoek is wel voor jouw rekening – om de reden die we hierboven hebben vermeld. Als extraatje geven we wél een mooie Relaxy badhanddoek cadeau voor ALLE deelnemers. Dus gegarandeerd prijs! Zo kan je deelnemen:  

STAP 1: Selecteer je favoriete deelnemende sauna.*
STAP 2: Laat je gegevens achter.
STAP 3: Koop een Relaxy cadeaubon.
STAP 4: Krijg binnen de week een mailtje met het nieuws of je een handdoek of first minute gewonnen hebt. Houd dus zeker je inbox in de gaten.

*Zie je jouw favoriete sauna niet tussen het lijstje staan? Dan is deze zaak geen deelnemende partij aan de wedstrijd. Je kan dan alsnog een cadeaubon kopen, maar neemt dan niet deel aan de wedstrijd.

[button href=”http://www.google.be” target=”_self” color=”red” width=”30%” icon=””]Ja, ik neem deel aan de winactie![/button]

Bedankt vanwege alle sauna’s en wellnesscentra!

 

 

 

Deel deze post:

Recente artikels