Nieuw: de uitschuifbare sauna

Heerlijk toch? Na een harde werkdag lekker ontspannen in een sauna bij je thuis! Maar ben je beperkt in ruimte? Geen paniek,  De nieuwe uitschuifbare sauna S1 zorgt dat het vanaf nu wel mogelijk is.

De S1 sauna is wereldwijd de eerste sauna die met één drukknop uitschuift en dit slechts in 20 seconden. De ingeschoven toestand is slechts 60cm diep, wanneer men op de knop drukken schuift de sauna uit tot een diepte van 1.60m. Dit maakt het mogelijk dat mensen met weinig ruimte toch kunnen genieten van een ontspannende sauna moment en dit in hun eigen woning. Een aparte kamer moet men niet meer voorzien, de S1 sauna kan overal geïntegreerd worden, ongeacht de ondergrond.

Hoe is dit mogelijk? De drijvende kracht achter de S1 sauna is de eMOVE technology. Deze zorgt voor een geruisloze en synchrone beweging. De technologie is zo ontwikkeld dat wanneer er iets in de weg staat, deze automatisch stopt. In de achterwand is er een gesofisticeerde luchtfilter geïnstalleerd die zorgt voor een energiebesparing van 30% en het filtert de pollen en onzuiverheden uit de lucht zodat je gezond kan ademen in de cabine. De S1 sauna heeft ook een app zodat je de sauna op voorhand al kan opwarmen, wanneer je onderweg naar huis bent. Zo staat de de S1 sauna klaar om te gebruiken bij het thuiskomen.

Er zijn ook verschillende groottes en men heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, zodat men zelf hun sauna kan ontwerpen naar eigen stijl.

voor meer informatie: Gervi

 

Deel deze post:

Recente artikels