Quality time voor twee: Berdike’s zalige ervaring in Wellnesswoning Ontspan

Blog - Quality time voor twee Berdike's zalige ervaring in Wellnesswoning Ontspan

Stel je voor: een romantisch uitje in het prachtige Ieper, omringd door luxe en comfort. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Wellnesswoning Ontspan, een gezellige vakantiewoning gelegen in het hart van deze historische stad. Ter gelegenheid van de Relaxy Verwenweken bezocht Berdike met haar partner deze wellness bestemming. Ontdek in deze blog de positieve ervaring van Berdike. En lees waarom deze wellness bestemming de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar rust, ontspanning of gewoon een beetje quality time met zijn/haar partner.

Een luxueus toevluchtsoord voor twee

Deze vakantiewoning is perfect geschikt voor twee personen en ligt op slechts 400 meter van de Grote Markt en de indrukwekkende Menenpoort. Bij aankomst word je verwelkomd met alle luxe. De missie van Liese, Martijn en dochtertje Ellie, de trotse eigenaars van Wellnesswoning Ontspan, is om je fris en opgeladen te laten vertrekken. Daarom hebben ze aan alles gedacht om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In Wellnesswoning Ontspan staat een scala aan ontspanningsfaciliteiten tot je beschikking, waaronder een Finse sauna, een jacuzzi met lichttherapie en een infrarood Sunshower. Het is dus de ideale plek voor stellen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

Alle extra’s voor een perfect verblijf

Bij Wellnesswoning Ontspan draait alles om jouw comfort en gemak. Rituals badproducten, handdoeken, slippers en badjassen liggen klaar voor gebruik. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook een fles schuimwijn, appelsap en een zakje chips om je verblijf nog aangenamer te maken. De koffie- en thee faciliteiten zijn gratis beschikbaar, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van een warm drankje.

Comfort op elke verdieping

Ontdek de gezellige benedenverdieping, waar moderne gemakken zoals een flatscreen TV, digicorder met Netflix, radio en iPad voorzien zijn. De volledig uitgeruste keuken met een Nespresso-koffiemachine en het aanwezige toilet op deze verdieping bieden extra comfort.

Op de eerste verdieping wacht een fris opgemaakt bed van 180 cm breed in de slaapkamer, naast een handige wasruimte met een wasmachine, droogrek, poetsgerief, stofzuiger, strijkijzer en strijkplank.

Het hoogtepunt? Dat bevindt zich op de tweede verdieping, waar je kunt genieten van een ontspannende ervaring in de whirlpool met kleurentherapie, een inloopdouche en een Finse sauna. En voor nog meer gemak is er zelfs een tweede toilet in de badkamer.

Ontdek Ieper: Een historische stad vol gezelligheid

Ieper is niet alleen een historische stad, maar ook een plek vol charme en gezelligheid. Verblijf in het centrum en verken de Grote Markt, de Menenpoort en de vele winkels en restaurants op loopafstand.

Berdike deelt haar ontspanningservaringen

Begin vorige maand heeft Berdike een aangename overnachting ervaren bij Wellnesswoning Ontspan. Ze heeft enorm genoten van haar verblijf en deelde deze lovende woorden: “Na een drukke werkweek konden ik en mijn partner genieten van een zalige wellness overnachting, alles is piekfijn geregeld en wij moesten enkel bezig zijn met het volledig tot rust komen in de sauna of de jacuzzi, zalig!”

 
Laatste kans om jezelf te verwennen tijdens de Verwenweken

Tot zondag 12 mei 2024 kun je nog genieten van speciale aanbiedingen bij Wellnesswoning Ontspan en andere deelnemende wellness locaties op Relaxy. Verwen jezelf met een moment van ontspanning en ontdek de aantrekkelijke deals aangeboden door onze partners tijdens de Verwenweken. Mis deze kans niet!

Deel deze post:

Recente artikels