Sauna Lagoon x Anouk Meets Fashion

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod uit te proberen. In maart genoot blogger Anouk met een vriendin van de tropische sferen bij Privésauna Lagoon aan de Thermen Boetfort. Haar verslag lees je hier!

Zondag staat voor relaxen. Na een stevig (party)weekend heeft je lichaam nood aan een momentje rust om bij te komen. En hoe beter recupereren dan met een ontspannende wellnessavond? Juist ja! Relaxy.be vroeg me om Thermae Boetfort uit te testen en specifieker nog: hun heerlijk arrangement met privésauna en een overnachting in het Thermae Hotel. Zo bracht ik dus mijn zondag door in een kasteel in Melsbroek en niet met een kater in de zetel. (Amen to that!)

Toen we aankwamen bij het mooie kasteeltje op een boogscheut van Brussels Airport, werden we meteen hartelijk welkom geheten door Kevin en zijn team. Nadat we informatie ontvingen over de verschillende soorten thermen en hoe de lockers werkten, werden we naar onze kamer gebracht. Vijf minuutjes later stonden we vol enthousiasme aan de deur van de sauna, spannend!

We namen eerst een kijkje in Curia, het badkledinggedeelte. Je kunt er genieten van verschillende zwembaden, jacuzzi’s, sauna’s en stoombaden en dit met een adembenemend uitzicht op het kasteel en zijn domein. Nog voor we het wisten, was het alweer tijd om het privégedeelte te gaan ontdekken. Kevin leidde ons rond doorheen de thermen en eindigde dan ook met het kersje op de taart: Privésauna Lagoon. Het was een tropische setting met een sauna, zwembad, jacuzzi, stoombad en infraroodcabine helemaal voor ons alleen. Wat een luxe! We konden zelfs onze eigen muziek uitkiezen, dus we zochten een leuke zender uit en doken het water in als twee vrolijke zeemeerminnen.

Na twee uurtjes in deze privéhemel, begonnen onze huidjes aardig op die van onze oma’s te lijken dus besloten we onze knorrende magen te vullen in het restaurant. We gingen nog even langs de kamer om ons op te frissen maar achteraf bekeken was dit absoluut geen must. Toen we het restaurant inwandelden, zat iedereen er namelijk in zijn badjas. (oeps) We waren echt heel aangenaam verrast door de menukaart en het eten. We hadden geen idee wat juist te verwachten van ‘thermae food’ maar ze hebben bewezen dat ze niet alleen goed zijn in wellness! Ik ging voor een steak tartaar en mijn vriendinnetje koos een heerlijke entrecote. Ook de slaatjes van de meisjes naast ons zagen er waanzinnig lekker uit. Vergeet dus zeker niet om een bezoekje te brengen aan het restaurant wanneer je gaat relaxen in Boetfort.

We zijn helemaal voldaan en ontspannen terug naar de kamer gekeerd om er de nacht door te brengen in een heerlijk zacht bed. Bedankt voor deze fijne ervaring, Thermae Boetfort en Relaxy.be. Een betere start van de werkweek hadden we ons niet kunnen inbeelden.

 

Meer informatie Sauna Lagoon vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/melsbroek/288-sauna-lagoon/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Anouk Lannoo

Voor meer, surf naar Anoukmeetsfashion.com.

 

Deel deze post:

Recente artikels