Schrijf een review en maak kans op een Relaxy bon twv 25 euro!

Ben jij naar de sauna geweest, lang geleden of net gisteren? Of heb jij binnenkort een wellness moment geboekt? Dan kan je nadien bij ons jouw beoordeling achterlaten. Want voor ons komt jouw mening op de eerste plaats!

Het maakt niet uit of je een 100% fantastische ervaring hebt gehad of juist een puntje van kritiek hebt.
Wij geloven dat jouw eerlijke mening andere bezoekers helpt om de juiste keuze te maken. Daarom worden alle reviews door onze redactie gekeurd.

 

Hoe ziet een goede beoordeling er voor ons nu uit?

  • Het gaat om jouw eigen mening, niet die van een ander.
  • Je review is geschreven in begrijpelijke taal, met verzorgd taalgebruik.
  • Je onderbouwt je beoordeling met je mening én met feiten.
  • En je voorziet ze van plus- en minpunten. 

Een recensie kan heel kort of net heel uitgebreid zijn, dat maakt ons niet zoveel uit. Zo lang hij maar vertelt over jouw ervaring in de wellness en leerrijke informatie met onze andere bezoekers deelt.

Als je jouw aanvraag via Relaxy hebt verstuurd ontvang je binnen 2 dagen een mailtje van ons om je beoordeling achter te laten op de pagina van jouw favoriete sauna! Hou ook jouw spambox in de gaten want soms gebeurt het dat de mail hier terecht in komt.

Elke maand kiezen wij de leukste review die op Relaxy werd gepost en wordt deze beoordelaar geprezen met een Relaxy bon twv 25 euro.
Om je hier alvast een mooi voorbeeld van te geven, kozen we in augustus 1 winnaar:

Heel goed en vriendelijk ontvangen. Wij hadden als koppel gekozen voor het hammamarangement. Wat een beleving! Hoedje af voor de uitbaters. Erg van genoten en totaal ‘zen’ naar huis teruggekeerd. Alles was verder kraaknet en gewoon dik in orde.
Wij komen zeker terug! – Frederik bezocht Vita Sana Wellness. 

Deel deze post:

Recente artikels