Vanaf nu kan je ook in België van zo’n uniek concept genieten!

Wat hebben feel good films zoals Legally blond (2001), Sisters (2015) en MA (2019) met elkaar gemeen? Je ziet er vrouwen samen genieten in een Nailspa. De kans is groot dat je bij het zien van een van je favoriete films of series al bent gaan wegdromen over hoe jij en je vriendinnen de mooiste nageltjes krijgen.
Wel, goed nieuws want het hoeft niet meer bij wegdromen te blijven! Vanaf nu kan je ook in België van zo’n uniek concept genieten!

Gedaan dus met alleen op de stoel te gaan zitten tijdens je manicure of pedicure. Bij Nailspa by Casa Elise kan je kiezen voor beide. Een me-time moment of gewoon gezellig samen met al je vriendinnen.

Wat verstaan we nu precies onder het concept ‘Nailspa’? Lekker bijpraten met je vriendin(nen) in 1 gezellige ruimte terwijl je handen en voeten verzorgd worden. Ook genieten van een hapje en drankje? Dat is mogelijk dankzij de high tea en bubbels die je kan kiezen!

Bij Nailspa by Casa Elise bieden ze zelfs een speciale GOLD Pedicure aan. De favoriete behandeling van vele klanten! Wat houdt deze ultieme verzorging van je voeten in?
De behandeling start met een heerlijk aromatisch voetenbad, de ideale ontspanning voor je voeten. Daarna volgt een medische pedicure die kan afgewerkt worden met nagellak of gellak.
Voor welke kleur zou jij gaan?
Nadat je nagels mooi in de verf zijn gezet gaan ze verder met het scrubben van de voeten met een grove peeling die je huid extra zacht maakt. Het daaropvolgende masker zorgt voor een hydratatie boost en voor een soepele huid. Alsof dat alles nog niet relaxerend genoeg is, krijg je als kers op de taart een heerlijke voetmassage van 30 minuten.

Klaar om op wolkjes te lopen na je behandeling? Bekijk dan snel de Nailspa en ontdek alle mogelijke behandelingen!
https://www.relaxy.be/massage-en-beauty/olen/1005-nailspa-by-casa-elise/

Deel deze post:

Recente artikels